A5 formaat

De meeste notitieboeken van Schrijfwinkel.com zijn rondom het formaat A5. De A5 notitieboeken op deze pagina zijn allemaal zeer handzaam omdat ze gemakkelijk meegaan in een rugtas of grote handtas en zijn wat groter dan het Pocket A6 formaat, waardoor je wat meer ruimte hebt om te schrijven. De bekendste merken voor A5 notitieboeken zijn Paperblanks, Moleskine en Leuchtturm1917.

A5 leren notitieboeken

De opvallendste A5 notitieboeken zijn toch wel de leren notitieboeken in A5 formaat. Van luxe bruine lederen notitieboeken tot zomers gekleurde notebooks met een wikkelkoord: je vindt ze in allerlei soorten in deze maat. Enkele zijn ook navulbaar, waardoor je er zowat een leven lang mee kunt doen!

Blanco, gelinieerd of dot grid

Ook kun je kiezen of je graag gaat voor gelinieerd of blanco papier gaat. Dat hangt af van wat je het liefst op het papier doet. Schrijf je liever op een geordende manier? Dan is gelinieerd papier het handigst. Als je graag tekent of veel brainstormt, dan kun je beter voor papier zonder lijntjes gaan.Ook is er dot grid papier van Nuuna: een papier vol met subtiele puntjes. Zo heb je wat richting over wat recht is en wat scheef, maar is het niet papier niet zo strak ingedeeld als met gelinieerd papier. Dit is uitermate handig als je illustreert, tekent of het prettig vindt om meer chaotisch te schrijven. 

Schriften en schetsboeken

De schriften van Schrijfwinkel.com zijn van het merk Bindewerk en zijn bijzonder fijn in gebruik. Ze zijn precies van A5 formaat en gaan door hun flexibiliteit gemakkelijk overal met je mee naartoe. Deze schriften zijn extra dik, waardoor je er lang mee kunt doen! De schetsboeken zijn ook veelal in de A5 maat te vinden. Dit is een fijn formaat wanneer je graag onderweg schetst, zoals op reis of in de trein.

Bezig met laden...