Wederverkoop

De Schrijfwinkel.com producten zijn beschikbaar voor wederverkoop via andere (online) winkels, cafés, museumshops, restaurants, warenhuizen, ateliers en zo meer.


Bijzondere schrijfwaren met zorg samengesteld

Via Schrijfwinkel.com heb je toegang tot prachtige producten die gecreëerd zijn door excellente boekbinders in Italië. Deze producten zijn met zorg uitgekozen en vaak ook speciaal voor ons gemaakt. Het zijn bijzondere producten die het oog trekken en puur met hun schoonheid en kwaliteit verleiden. Deze unieke producten zijn een toevoeging voor vele concepten.


Producten uit Italiaanse ateliers met Nederlandse zekerheid

Door de producten van Schrijfwinkel in jouw winkel of ander concept te voeren, nemen wij de zorgvuldige selectie, communicatie, logistiek en planning uit handen. Wij werken samen met ateliers en de relatie die wij met de boekbinders en hun families hebben is persoonlijk en op jarenlange samenwerking gestoeld. Deze manier van samenwerken is voor vele grote warenhuizen, winkels en juist ook kleine winkels en concepten niet haalbaar om op te zoeken, in te investeren en te onderhouden. Je haalt dus Italiaanse artisanale producten in huis terwijl je zaken doet en afspraken maakt op de Nederlandse manier. Neem je contact met ons op?


Shop-in-shop

Shop-in-shop verkoop is een mogelijkheid waar onze mooie schrijfproducten zeker geschikt voor zijn. Mocht je hier een voorstel in hebben, lezen wij deze graag op klantenservice@schrijfwinkel.com. Benoem je hierbij om welk concept het gaat en wat de details van je voorstel zijn? Dan komen we er binnen 48 uur bij je op terug.

Bezig met laden...