Pennen & Kalligrafie

In de uitgebreide pennen & kalligrafie categorie van Schrijfwinkel.com vind je een ruim assortiment! Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe (kalligrafie) pen kun je verschillende keuzes maken.

Vulpen of balpen

Bij Schrijfwinkel.com kun je kiezen uit vele soorten pennen. Bij het kopen van een vulpen kun je letten op de penpunten, die gaan van 14 of 18 karaats goud tot een stalen penpunt. Ook zijn er verschillen in de schaft van de pen (het ‘lichaam’ van de pen): de vulpen kan van hout zijn, van kunststof (dit maakt een ideale kindervulpen) of bijvoorbeeld van polycarbonaat of roestvrijstaal.

Balpennen zijn er in allerlei soorten en maten! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kinderbalpen, of juist een klassiekere metalen balpen zoals de LAMY logo balpen?

Kalligrafie pennen kopen

Als je kalligrafie wilt beoefenen, zijn er allerlei schrijfwaren die je nodig hebt. Zo kun je allereerst kiezen tussen allerlei soorten kalligrafeerpennen, zoals een kroontjespen of een ganzenveer. Ook kun je juist kiezen voor een prachtige kalligrafeerset, waar alle accessoires zoals kalligrafie inkt en de kalligrafie pen al in zitten. 

Merken pennen

Er zijn verschillende merken en series om uit te kiezen. Zo hebben we van het welbekende Parker de series Parker Sonnet, Urban en IM in het assortiment. De LAMY pennen kennen de LAMY 2000 serie, de LAMY joy, LAMY logo, abc, cp 1, safari en umbra. Uit het merk Waterman vind je bij Schrijfwinkel.com eveneens meerdere series. Ook vind je nog een aantal pennen van de merken Faber-Castell, Moleskine en Ballograf.

Bezig met laden...