Personaliseren

De producten van Schrijfwinkel.com zijn uitermate geschikt om te personaliseren. Het leer is perfect te bewerken en een dankbare ontvanger voor jouw logo, naam, datum, of andere bedrukkingen. Elke personalisatie die wij ooit hebben gedaan, heeft het product alleen maar nóg mooier gemaakt.


Leer laseren of bestempelen

Het personaliseren van een leren boek kan op 2 verschillende manieren gedaan worden. We kunnen de producten voor je bestempelen, wat een stijlvol en subtiel effect geeft, of we kunnen het laseren, wat er meer stoer uit ziet: het is alsof het leer getattoeerd is.


Stempelen

Het bestempelen van leer wordt al duizenden jaren gedaan en is dus een populaire techniek. Een stempel kan een blinddruk zijn, wat betekent dat er een reliëf ontstaat: met de stempel wordt een gedeelte van het leer ingedrukt en hierdoor zie je hetgeen je wilt personaliseren. Ook kan er een kleurfolie tussen de stempel en het leer gelegd worden, waardoor er bij het stempelen een kleur in het reliëf meegedrukt wordt. Zo is het contrast groter en springt hetgeen je wilt bedrukken er extra uit. Voor het Belgische biermerk Affligem hebben wij voor een evenement een blinddruk uitgevoerd, een mooi voorbeeld van een prachtige en subtiele maar toch ook stoere personalisatie:


Gepersonaliseerd Leren Notitieboek Stempel Affligem


Gepersonaliseerd Leren Notitieboek Stempel Affligem


Stempelen begint interessant te worden bij een oplage vanaf 50 producten. Dat wil zeggen: er moet een fysieke stempel gemaakt worden, waar een startbedrag mee gemoeid gaat dat er zo rond de 50 producten uitgehaald wordt ten opzichte van de lasergravure.


Lasergravure

Laseren is al mogelijk bij een oplage vanaf 30 producten. Er zijn geen instelkosten, waardoor laseren een mooie personalisatietechniek is voor lagere oplages. De lasermachine print als het ware met laserstralen het digitale bestand op het leer. Het effect is scherp en stoer: wij vergelijken het altijd met een tattoeage in het leer. Voor de co-working space en social incubator Impact Hub Amsterdam hebben wij met lasergravure een kraakhelder en stoer statement gemaakt:


Gepersonaliseerd Leren Notitieboek Laser ImpactHub Amsterdam


Gepersonaliseerd Leren Notitieboek Laser ImpactHub Amsterdam


Notitieboeken, dagboeken, gastenboeken en albums personaliseren

Bijna elk van onze handgemaakte schrijfproducten kan worden gepersonaliseerd. Dat wil zeggen sowieso alle notitieboeken, dagboeken, gastenboeken, albums en etuis van leer. Ook de effen linnen dagboeken, receptenboeken en gastenboeken kunnen gepersonaliseerd worden: dit gebeurt met blinddruk of kleurdruk (bestempeling). Bij de linnen gastenboeken en receptenboeken bijvoorbeeld, kun je al goed zien hoe het wordt, want deze hebben al een mooie kleurdruk van zichzelf:

Linnen boeken bedrukken


Het is per product even overleggen hoe de bedrukking of lasergravure uit zal komen: dit heeft te maken met onder meer de grootte van hetgeen je wilt personaliseren, de hard- of zachtheid van het leer, de kleur van het leer, enzovoorts. Wij zullen je helpen deze keuze te maken met ons advies en jarenlange ervaring. 


Personalisatie is mogelijk vanaf 30 producten

Wij personaliseren B2B en bij een order vanaf 30 identieke producten. Dit maakt de personalisatie van onze mooie producten perfect geschikt voor bijvoorbeeld relatiegeschenken, een geschenk om uit te delen bij een evenement of als kerstcadeau voor het hele bedrijf. We laten de producten speciaal en in opdracht voor jou maken en vele soorten detailaanpassingen (zoals kleur, maat, sluiting en papiersoort) ten opzichte van de producten die in de webshop staan zijn mogelijk.


Blinddruk Personalisatie voor Relatiegeschenk Chessweb


Levertijd bij personalisering

De levertijd bij het personaliseren hangt sterk af van het aantal en het soort product dat je bestelt. Vaak is het niet zozeer de personalisering zelf als wel de productie van de producten, omdat het om handwerk gaat. Wij communiceren altijd helder wat haalbaar is en wat je mag verwachten. Geef je ons dus door wat je in gedachten hebt? Dan bespreken we het samen.


Neem contact met ons op

Vertel ons wat je voor je ziet en dan kijken we samen hoe we dit waar kunnen maken (en het liefst nog nét een beetje mooier). Stuur je het volgende mee in je mail naar klantenservice@schrijfwinkel.com? Welk product je in gedachten hebt, wanneer je het nodig hebt, om hoeveel producten het gaat en ten slotte wat er in of op moet komen?
Bezig met laden...