Betaling

Betaling

Bij Schrijfwinkel.com is betalen simpel: alle betaalmanieren zijn gratis en eenvoudige handelingen. Je kunt betalen op 4 manieren:
1. Met iDEAL kun je veilig, gemakkelijk en snel online betalen met je eigen bank. Met iDEAL betalen is gratis. Daarnaast zien wij direct dat je betaling binnen is en kunnen we vrijwel meteen de door jouw bestelde producten naar je versturen.
2. Als je liever het geld zelf overmaakt naar onze rekening dan is dit ook gratis. Het kan zo zijn, omdat jouw geld mogelijk van een andere bank komt, dat het 3 dagen duurt voordat het geld op onze rekening zichtbaar is. Pas vanaf het moment dat het geld bij ons op de rekening staat, kunnen wij het verzendproces in gang zetten. De overboeking mag naar het ING-rekeningnummer 5989663 t.n.v. Schrijfwinkel.com te Deventer. IBAN: NL76INGB0005989663 BIC: INGBNL2A
3. Bij Schrijfwinkel.com kun je met creditcard betalen. Dit verloopt via PayPal. De betaalomgeving is, net als bij de andere betaalmogelijkheden, beveiligd en versleuteld. Zodra je betaling geverifieerd is door ons, zullen we jouw bestelling direct versturen. Ook betalen met creditcard is gratis.
4. Met een cadeaubon met couponcode is je bestelling betalen natuurlijk het allerleukst! Ook een gedeelte van je bestelbedrag kun je op deze manier afrekenen. De couponcode voer je in op de pagina waar je ook jouw persoonlijke gegevens invoert. Je ziet direct het effect van de code in het bedrag overzicht aan de rechterkant. Klik vervolgens op de grote rode knop om de bestelling te plaatsen, en je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en factuur. Hierna komt jouw bestelling naar je toe! Lees hier meer over bij verzending en bezorging.
 
Bezig met laden...