typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Over ons

Wat leuk dat je komt kijken naar wie wij zijn!

Schrijfwinkel.com is opgericht door mij, Melanie Wienhoven. Ik liep eens door Avignon en kwam in een achterafstraatje terecht waar ik, zonder het toen te weten, het begin van Schrijfwinkel.com ontdekte: een dagboek zó mooi en zó uniek als ik nog nooit had gezien!
Tot op de dag van vandaag heb ik het nooit meer ergens terug kunnen vinden...

Melanie
                                                                                                                                                        
Het idee van Schrijfwinkel.com ontstond en werd werkelijkheid en nu, ruim 3 jaar later, zijn we een heus bedrijf!
Van over de hele wereld verzamel ik de mooiste dagboeken, notitieboeken, gastenboeken, maar ook kalligrafiepennen, 'ouderwetse' schrijfveren en potten inkt...
Het is het mooiste werk dat ik kan doen!

Inmiddels zijn we verhuisd naar Amsterdam (want waar anders te ondernemen dan in deze bruisende stad?) en in mei 2015 heb ik mijn baan bij een corporate vaarwel gezegd om full-time te ondernemen vanaf mijn twee ondernemerswerkplekken.

'We' staat voor ons Team Schrijfwinkel.com :-)
Froukje werkt vanuit Deventer en maakt alle pakjes met liefde klaar voor iedereen.
Ook is zij degene die alle vragen beantwoordt die je maar hebt en die je geruststelt als je je pakje op tijd in huis wilt hebben. 

Froukje

Erwin helpt mij met al mijn strategische en marketing vraagstukken.
Bart is onze huisfotograaf en maakt al die prachtige foto's van de mooie schrijfwaren, zodat je haast het gevoel hebt dat je ze al vast hebt gehad voordat je ze bestelt.
Ilse schrijft graag blogs en Julia maakt de beelden voor bijvoorbeeld onze nieuwsbrieven.
Organisatorische hulp en coaching (al het 'onzichtbare' werk dat achter de schermen gebeurt) krijg ik ook en zo vormen we met ons allen een topteam!

Mijn grote droom voor Schrijfwinkel.com is het dat ik zóveel mensen in vuur en vlam zet met alle prachtige en bijzondere schrijfproducten en zo mensen van over de hele wereld positief stimuleer om te schrijven :-)
En schrijven is voor mij niet alleen létterlijk schrijven, maar ook illustreren, schetsen of zelfs doodling: het laten gaan van je gedachten en gevoel op papier, en zo te merken dat je hoofd loslaat.

Passion

Met lieve schrijfgroet,
Melanie namens het hele team Schrijfwinkel.com