Relatiegeschenken

Je geeft een relatiegeschenk om aan te geven dat de relatie die je met een ander(e partij) hebt, belangrijk voor je is. Dan is het des te belangrijker om iets te geven wat waarde uitstraalt; iets wat de waardering die je voor jullie relatie hebt, volledig overbrengt. De schrijfproducten van Schrijfwinkel.com zijn hier perfect voor! Met de hand gemaakt en met zorg uitgekozen, zijn het stijlvolle en bijzondere relatiegeschenken om te geven. Het zijn geschenken die aangeven: ik heb hier over nagedacht, iets bijzonders voor je uitgekozen en ik geef je een prachtig cadeau waar je nog lang plezier van zult hebben.


Relatiegeschenken van luxe schrijfproducten kopen bij Schrijfwinkel.com


Relatiegeschenk voor een evenement of gebeurtenis

Wanneer je een speciaal moment viert, een evenement organiseert of om een andere reden samenkomt met je relaties, is het mooi een geschenk te geven waar iedereen vol verrassing op reageert. Niet alleen zet je een extra statement op de dag door het element van verrassing met een bijzonder geschenk, maar ook geef je je relaties een cadeau dat hen nog lang aan deze dag zal doen terugdenken. De Schrijfwinkel.com producten zijn perfect voor zo een relatiegeschenk. Het leren notitieboek dat het Belgische biermerk Affligem bij ons heeft laten maken, was precĂ­es voor zo'n dag:


Gepersonaliseerd Leren Notitieboek Bestempeld Affligem


Gepersonaliseerd Leren Notitieboek Bestempeld Affligem


Relatiegeschenk voor de feestdagen

Rond de kerst wil je je relaties iets moois geven, liefst iets speciaals en opvallends. Een kerstpakket van Schrijfwinkel.com verrast iedereen met de prachtige uitstraling en de bijzondere kwaliteit. Op onze speciale kerstgeschenken pagina kun je precies lezen wat we voor en met jou kunnen doen.


Personaliseren

Je geeft je relaties een extra herinnering aan jouw bedrijf of organisatie mee als je de producten in je cadeaupakket personaliseert met het logo of de naam van jouw bedrijf. Misschien vindt je het zelfs wel een mooi idee de naam van de ontvanger in het product te graveren. Er is van alles mogelijk: je vindt alle informatie op de pagina over personaliseren.


Luxe Relatiegeschenken bestellen bij Schrijfwinkel.com


Levertijd bij relatiegeschenken

De levertijd van de geschenken hangt af van of je kiest voor een pakket of voor een enkel product en of het gaat om tientallen of juist honderden producten. De producten worden veelal met de hand gemaakt en hierdoor moeten we goed plannen. Dat is geen enkel probleem, maar houdt hier dus rekening mee: hoe vroeger, hoe beter.


Neem contact met ons op

Bij relatiegeschenken draait het om het overbrengen van de goede boodschap; we gaan samen in overleg over wat de juiste producten zijn bij de boodschap die jij wilt brengen. Stuur jouw verzoek naar klantenservice@schrijfwinkel.com en vertel hierbij welke producten je in gedachten hebt, voor wie het is, wanneer je het nodig hebt, om hoeveel producten het gaat en ten slotte of je ook wilt personaliseren. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden!
Bezig met laden...