Kerstgeschenken

Bij Schrijfwinkel.com vinden we het leuk om mooie kerstpakketten voor en met onze klanten te maken. Eigenlijk komt dat omdat we het leuk vinden om mensen blij te maken én omdat we onze producten stuk voor stuk niet-zo-stiekem echt heel mooi vinden. Dus onze producten in een kerstpakket passen altijd heel mooi bij elkaar!


Kerstgeschenken en kerstpakketten van luxe schrijfwaren bij Schrijfwinkel.com


Kerstgeschenk voor relaties of medewerkers

Op zoek naar een kerstgeschenk voor partners, relaties of diegenen waar we dagelijks mee werken is het leuk iets te vinden waar je eerder nooit aan hebt gedacht. Een prachtig notitieboek, een bijzondere schrijfmap of een pakket vol met mooie schrijfproducten is zo'n cadeau. Bijzonder, uniek en waardevol: een schrijfcadeau is een cadeau dat iemand écht gebruikt


Kerstpakketten

Onze kerstpakketten kunnen bestaan uit een enkel gepersonaliseerd product, uit een samenstelling van Schrijfwinkel-producten, of uit een combinatie van een mooi Schrijfwinkelproduct met andere producten. Denk bijvoorbeeld aan luxe, handgemaakte chocolade, een Italiaanse fles wijn en een kaars gemaakt van bijenwas om bij te schrijven. Wij weten precies wat er goed past bij onze producten en stellen graag samen met jou een prachtig en memorabel kerstpakket samen!


Kerstgeschenken en kerstpakketen van luxe schrijfwaren bij Schrijfwinkel.com


Personaliseren

Het geven van een kerstgeschenk is een mooie kans om het cadeau dat je geeft te personaliseren. Stel je geeft een bijzondere leren schrijfmap cadeau, dan kun je deze personaliseren met het logo van jouw bedrijf of de naam van de degene aan wie je het geeft. Dat wordt sowieso bijzonder mooi! We hebben speciaal een pagina over personaliseren aangemaakt waar je meer kunt lezen.


Levertijd bij kerstgeschenken

De levertijd bij kerstgeschenken is voornamelijk afhankelijk van welke producten je graag wilt en de aantallen waar het om gaat. De meeste producten zullen namelijk in opdracht gemaakt worden en aangezien het om handwerk gaat en wij onze boekbinders graag zonder stress hun kerst in laten gaan, heeft deze manuele productie altijd tijd nodig. Kerstgeschenken die voor oktober besteld worden, kunnen worden verzorgd. Als je in kwartaal 4 contact met ons zoekt, gaan we in overleg bespreken wat er mogelijk is.


Neem contact met ons op

Vertel ons wat je voor je ziet en dan kijken we samen hoe we dit waar kunnen maken (en het liefst nog nét een beetje mooier). Stuur je het volgende mee in je mail naar klantenservice@schrijfwinkel.com? Welke producten je in gedachten hebt, voor wie het is, wanneer je het nodig hebt, om hoeveel producten het gaat en ten slotte of je ook wilt personaliseren?
Bezig met laden...