Navulbare notitieboeken

Wanneer je een mooi notitieboek koopt, zou het zo kunnen zijn dat je de voorkeur geeft aan een navulbaar notitieboek. Dit houdt in dat er sleufjes in de kaft zitten, waarin en waaruit je het notitieboek boekblok kunt schuiven. Zo is het papier te vervangen en kun je jaren en jaren doorschrijven in jouw hervulbare notitieboek!

Navulbare leren notitieboeken

Alle notitieboeken uit ons assortiment die hervulbaar zijn, zijn ofwel handgemaakte leren notitieboeken van Italiaans leerzoals het Lecce leren notitieboek en het Classico leren notitieboek, ofwel linnen handgemaakte notitieboeken. De meeste navulbare notitieboeken zijn echter leren notitieboeken met omslagkoord.

Hardcover en softcover

De hervulbare notitieboeken hebben veelal een soepele kaft. Dit betekent dat de notitieboeken ofwel zo soepel zijn dat ze haast oprolbaar zijn, ofwel dat ze soepel meebuigen in je tas. Als je kiest voor een notitieboek met een harde kaft, dan is deze versterkt met karton en is de kaft niet buigzaam. 

Boekblok navullingen

De boekblokken die passen bij het navulbare notitieboek van jouw keuze zijn gekoppeld met een type naam. Zo herken je precies welk boekblok in jouw notebook past. Let hierbij goed op de het formaat van jouw notitieboekomslag en het boekblok, zodat ze goed in elkaar passen. De boekblok navullingen zijn allemaal zowel voor notitieboeken met gelinieerd als blanco papier te vinden. Ook zijn er verschillende formaten te vinden, die liggen tussen A4, A5 en A6 in. 

Bezig met laden...