typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Verzendkosten en Levertijd

1. Nederland
Verzendkosten: De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 voor bestellingen onder de 50 euro. Bestel je voor 50 euro of meer, dan zijn de verzendkosten gratis.
Levertijd: We verzenden jouw pakje binnen hooguit 3 werkdagen. Het kan dus goed zijn dat jouw bestelling nog dezelfde dag klaar gemaakt wordt en dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Maar ook kan het zijn dat we de bestellingen net hebben verstuurd vóór jij bestelt en dan kan het dus hooguit 3 werkdagen (maar meestal minder) duren tot we jouw pakje naar jou verzenden. Wij zijn met z'n tweeën en pakken alle producten zelf met de hand en met liefde voor jou in en dit doen we dus elke week meerdere keren. Mocht je even willen bespreken of je pakje nu wel op tijd aankomt, stuur ons dan een berichtje op klantenservice(apenstaartje)schrijfwinkel.com!
NB: Het komt soms voor dat door vertraging bij onze bezorgers, bijvoorbeeld door kerstdrukte, de bestelling één werkdag later geleverd wordt.  
Spoed: Is het belangrijk dat je bestelling voor een bepaalde datum bij je aankomt, bijvoorbeeld voor een bruiloft of verjaardag? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een spoedbestelling.

2. België & Duitsland
Verzendkosten: De verzendkosten naar België zijn €8,95 voor bestellingen onder de 50 euro. Bestel je voor 50 euro of meer, dan zijn de verzendkosten gratis.
Levertijd: Hiervoor geldt hetzelfde als bij Nederlandse bestellingen. Bpost levert het pakje meestal binnen 3 werkdagen af.
NB: in sommige gevallen kan dit tot 4 werkdagen langer duren wegens drukte bij PostNL of Bpost. 
Spoed: Is het belangrijk dat je bestelling voor een bepaalde datum bij je aankomt, bijvoorbeeld voor een bruiloft of verjaardag? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een spoedbestelling. 

3. Andere landen
Wil je graag bestellen vanuit een ander land dan Nederland , België of Duitsland? Verzendtijden bedragen meestal rond de 5 werkdagen binnen de EU. Buiten Europa is de termijn tussen de 2 en 10 werkdagen.In beide gevallen geldt dat de leveringstermijn en de verzendkosten afhankelijk zijn van het land waarvandaan besteld wordt. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor deze informatie middels klantenservice(at)schrijfwinkel.com.