typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Verzendkosten en Levertijd

1. Nederland
Verzendkosten: De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 voor bestellingen onder de 50 euro. Bestel je voor 50 euro of meer, dan zijn de verzendkosten gratis.
Levertijd: Bestel je op werkdagen voor 17.00, dan heb je jouw bestelling meestal de volgende werkdag al in huis.
NB: Het komt soms voor dat door vertraging bij onze bezorgers, bijvoorbeeld door drukte, de bestelling één werkdag later geleverd wordt.  
Spoed: Is het belangrijk dat je bestelling voor een bepaalde datum bij je aankomt, bijvoorbeeld voor een bruiloft of verjaardag? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een spoedbestelling.

2. België & Duitsland
Verzendkosten: De verzendkosten naar België zijn €8,95 voor bestellingen onder de 50 euro. Bestel je voor 50 euro of meer, dan zijn de verzendkosten gratis.
Levertijd: Bestel je op werkdagen voor 17.00, dan versturen wij jouw bestelling op dezelfde dag en ontvang je de bestelling  na 3 werkdagen.
NB: in sommige gevallen kan dit tot 4 werkdagen langer duren wegens drukte bij PostNL of Bpost. 
Spoed: Is het belangrijk dat je bestelling voor een bepaalde datum bij je aankomt, bijvoorbeeld voor een bruiloft of verjaardag? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een spoedbestelling. 

3. Andere landen
Wil je graag bestellen vanuit een ander land dan Nederland , België of Duitsland? Levertijden bedragen meestal rond de 5 werkdagen binnen de EU. Buiten Europa is de termijn tussen de 2 en 10 werkdagen.In beide gevallen geldt dat de leveringstermijn en de verzendkosten afhankelijk zijn van het land waarvandaan besteld wordt. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor deze informatie middels klantenservice(at)schrijfwinkel.com.