Verzendkosten & Levertijd

Verzendkosten en Levertijd

Nederland
Wij verzenden de pakjes op maandag en donderdag om 4 uur ‘s middags. Als je op deze dagen voor deze tijd bestelt, mag je er in Nederland vanuit gaan dat je het de volgende dag ontvangt. Natuurlijk gaan we er dan vanuit dat alles goed gaat bij PostNL. Op de andere dagen en buiten deze tijd duurt het dus ongeveer 1 werkdag langer.
De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 voor bestellingen onder de 100 euro. Bestel je voor 100 euro of meer, dan zijn de verzendkosten gratis.
België & Duitsland
BPost heeft natuurlijk iets langer nodig om het pakje bij je af te leveren: hier mag je rekenen op gemiddeld 3 werkdagen nadat het pakje verzonden wordt.
De verzendkosten naar België zijn €8,95 voor bestellingen onder de 150 euro. Bestel je voor 150 euro of meer, dan zijn de verzendkosten gratis.
Andere landen
Wil je graag bestellen vanuit een ander land dan Nederland, België of Duitsland? Verzendtijden bedragen meestal rond de 5 werkdagen binnen de EU. Buiten Europa is de termijn tussen de 2 en 10 werkdagen.
In beide gevallen geldt dat de leveringstermijn en de verzendkosten afhankelijk zijn van het land waarvandaan besteld wordt. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor deze informatie door contact met ons op te nemen.
Drukte bij de postbezorger
Het komt soms voor dat door vertraging bij onze bezorgers, bijvoorbeeld door kerstdrukte, de bestelling later dan hierboven aangegeven geleverd wordt.  
Spoedzendingen
Mocht je een spoedzending willen aanvragen, lees hier dan eerst over bij de Veelgestelde vragen.
Bezig met laden...