Kroontjespennen

Een kroontjespen is een ware ervaring! In elk geval de kroontjespennen van Schrijfwinkel.com! Onze kroontjespennen zijn prachtig bewerkt: vaak niet alleen de penpunt, maar ook het handvat of de schaft van de pen. 

Schrijven met een kroontjespen

Tot de jaren '60 van de vorige eeuw werden kroontjespennen op school nog altijd gebruikt om mee te schrijven! Dat lijkt nu haast onvoorstelbaar, nu iPads hun intrede in onze scholen doen. Een kroontjespen bestaat altijd uit de pen zelf én uit een penpunt. Vaak als je een kroontjespen koopt, krijg je er meerdere verschillende penpunten bij.

Kroontjespen kopen

Als je een kroontjespen wilt kopen, kun je dit doen omdat je er bijvoorbeeld mee wilt schrijven in een dagboek of notitieboek. Het is goed om hierbij te letten op het papier: zorg dat het zo glad en zo stevig mogelijk is. Papier met veel structuur lekt namelijk sneller uit in de nerven van het papier. Een kroontjespen is ook prachtig om je gasten mee te laten schrijven in je gastenboek, bijvoorbeeld bij een hotel, bed&breakfast of bij jouw bruiloft of feest. Hiermee zul je zeker een glimlach op de gezichten van jouw gasten tonen: een kroontjespen is erg origineel. 

Ben je toch op zoek naar iets moderners? Kijk dan eens bij onze kalligrafiepennen of onze balpennen

Bezig met laden...