typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Nee, wij hebben geen bezoekadres en daarom kan jouw bestelling alleen verzonden worden.  

Welke betaalmogelijkheden biedt Schrijfwinkel.com?

Deze informatie vind je op de pagina betaling.

Naar welke landen levert Schrijfwinkel.com?

Wij leveren aan alle landen binnen de EU. Nederlandssprekenden die buiten de EU wonen of verblijven, kunnen ons een bericht sturen op klantenservice@schrijfwinkel.com Dan sturen wij jou de nodige informatie toe, zoals verzendkosten, levertijd en aansprakelijkheid. Betaling buiten de EU vindt altijd plaats via een overboeking (zie punt 2 op de pagina betaling). Zodra het bedrag bij ons op de rekening zichtbaar is, versturen wij het pakket naar jou en kun je zo snel mogelijk plezier hebben van de door jou bestelde schrijfproducten. 

Kan ik ook retourneren of ruilen als ik buiten Nederland woon?

Ook vanuit het buitenland mag je retourneren en ruilen. Voor een retournering gelden dezelfde afspraken als voor mensen die in Nederland wonen: de verzendkosten van een retourzending zijn voor jouw rekening. Als je wilt ruilen, stuur je het product dat je al in huis hebt retour. Terwijl die retourname loopt, kun je je nieuwe product al bestellen. Zo hoef je nooit lang op je nieuwe schrijfproducten te wachten!

Andere vragen

Als je een vraag hebt die hierboven niet vernoemd staat, mag je ons natuurlijk altijd een bericht sturen via e-mail of post. Onze contactgegevens kun je hier vinden.