Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

Wanneer krijg ik mijn pakje als ik vandaag bestel?
Wij verzenden de pakjes op maandag, woensdag en vrijdag om 4 uur ‘s middags. Als je op deze dagen voor deze tijd bestelt, mag je er in Nederland vanuit gaan dat je het de volgende dag ontvangt. Dan gaan we er even vanuit dat alles goed gaat bij PostNL. Op de andere dagen en buiten deze tijd duurt het ongeveer 1 werkdag langer. BPost heeft iets langer nodig om het pakje bij je af te leveren: hier mag je rekenen op gemiddeld 3 werkdagen nadat jouw pakje verzonden wordt.

Kan ik het ook met spoedservice laten verzenden?
Zeker kan dat. Houd er hierbij rekening mee dat wij op maandag, woensdag en vrijdag bereikbaar zijn per e-mail. Als je de spoedservice op deze dagen op tijd aanvraagt, is de kans groot dat we dit voor jou kunnen regelen. Op de andere dagen kunnen we het helaas niet aanbieden. Als je het pakje binnen Nederland de volgende dag vóór 10 uur ’s ochtends wilt ontvangen en het gaat om een standaard pakje, kost dat €29,95. Als je voor een levering tot 12 uur 's middags kiest, kost het €24,45. Als je je pakje de volgende dag in België wilt ontvangen, kost dat €32,95. Het is in het geval van België van belang dat wij het pakje vóór 3 uur ’s middags bij PostNL aanbieden, anders komt het pakje niet op tijd. Zodra we spoedservice overeenkomen, sturen wij jou een factuur voor bovenstaande kosten die voldaan moet worden voordat wij het pakje versturen. Een printscreen van de betaling volstaat als bewijs. Gaat het om een ander land dan Nederland en België of om een grotere doos dan standaard, kunnen er meerkosten en een langere levertijd ontstaan. Stuur je ons een mail om te overleggen?

Kan ik producten laten personaliseren met een stempel of een naam?
De meeste leren producten kunnen gepersonaliseerd worden. Dit kan op 2 manieren: met laser of met een stempel (warm of koud). De stempel is alleen rendabel bij grotere oplage (50+), dus dat is interessant als je een grotere bestelling doet, zoals voor relatiegeschenken. Wil je 1 product personaliseren, ben je waarschijnlijk op zoek naar een bedrijf met een lasergravure: zo weet je zeker dat je krijgt wat je wilt. Je kunt na ontvangst van je product bij een bedrijf dat dit kan realiseren langsgaan. Wij personaliseren alleen in opdracht als het gaat om een bestelling van 30 producten of meer.

Ik bestel uit een ander EU-land en heb hier een bedrijf, hoe krijg ik een factuur met intracommunautaire BTW?
Stuur ons even een mail met hetgeen je wilt bestellen. Wij maken een intracommunautaire factuur voor je op en sturen je deze per e-mail. Zodra je deze hebt voldaan, kun je ons een printscreen van de betaling sturen en gaat het pakje naar je toe.
 

Het product dat ik wil bestellen is nu niet in voorraad en ik kan alleen mijn e-mail achterlaten. Wanneer kan ik hem wel bestellen?
Dat ligt er even aan waarom het product niet in voorraad is. Meestal hebben we iets tijdelijk niet, omdat we werken met producten werken die door mensen worden gemaakt en soms duurt een product wat langer dan gedacht om te maken. Het is een goed idee om even contact met ons op te nemen, dan kunnen we het je precies vertellen en je eventueel ook een seintje geven als het product er weer is.

Krijg ik bij een navulbaar leren boek wel of geen boekblok meegeleverd?
Je krijgt bij een navulbaar leren boek altijd een boekblok meegeleverd.

Kan ik het product komen bekijken?
Dat kan helaas niet in verband met bestemmingsplannen. Wij zijn een pure online winkel en we doen ons best je zoveel mogelijk goede informatie en foto’s te geven via de website, zodat je het product vast zo goed mogelijk kunt zien. Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd en kun je jouw product dus rustig even bekijken.
Bezig met laden...