typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Notitieboeken

1 tot 40 van 84

1 tot 40 van 84

Notitieboeken

Een mooi en leuk notitieboek kopen bij Schrijfwinkel.com om in te schrijven, vinden wij zelf echt ontzettend leuk. Er is namelijk zoveel te vinden! Of het nu een luxe leren notitieboek is, een soepele kaft, of een schrijfboek met een harde kaft van karton is, zoals bij Paperblanks. Je kunt bij ons kiezen uit blancogelinieerd of geruit schrijfpapier. Er zijn ook notitieboeken met een thema, zoals het Some Lines a Day en het Moleskine Babydagboek. En dan hebben we het nog niet gehad over de formaten: zo vind je in onze webshop notitieboeken die rondom de formaten A4A5 of A6 liggen. En of je nu op zoek bent naar een buigzaam leren notitieboek of juist een navulbaar notitieboek: de keuzes zijn volop! 

Leren notebook

Er zijn verschillende merken en soorten boeken om uit te kiezen. Zo zijn er bijzondere handgemaakte Italiaanse leren notitieboeken die uitblinken in hun unieke schoonheid. Deze zijn ook geweldig voor op reis. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij de leren notitieboeken met koord, of de A5 leren notitieboeken wanneer je op zoek bent naar een reisdagboek. Deze leren notebooks zijn gemaakt van Italiaans leer

Paperblanks, Moleskine en Leuchtturm1917

Dan zijn er de Paperblanks journals, die kunst op de kaft combineren met zeer fijne notitieboeken. En er zijn notitieboeken van het welbekende merk Moleskine, waar Hemingway nog in geschreven zou hebben! Dan is er Leuchtturm1917, die zo speciaal en bijzonder prettig te beschrijven is vanwege de details. Van een opbergvakje, tot stickers om jouw notitieboek te labelen en aan te geven waar het over gaat, tot bladzijdenummers en een inhoudsopgave: de Leuchtturm1917 notitieboeken zijn tot in de puntjes verfijnd. En dan heb je natuurlijk nog de Leuchtturm1917 met linnen kaft: de receptenboeken. Een nieuw merk in de shop is Nuuna: creatieve notebooks met geweldig papier om op te schrijven!

Schriften en schetsboeken

Wanneer een notitieboek te groot of te dik is, kun je ook kijken naar de schriften van Schrijfwinkel.com. Of wanneer je zoekt naar een schetsboek met schetspapier, kun je ook kiezen uit verschillende opties.

We snappen dat het lastig kiezen is met zoveel keuze. Daarom hebben we een handig filter geplaatst om precies te zoeken tussen eigenschappen als formaat, papiersoort, kleur, sluiting, merk en prijs. We wensen je heel veel succes, en natuurlijk: heel veel schrijfplezier!