Retourneren en ruilen

Retourneren en ruilen

Het retourproces verloopt eenvoudig
1. Stuur ons een e-mail naar retourservice(apenstaartje)schrijfwinkel.com met daarin het bestelnummer en een verklaring van de staat van het product (onbeschadigd, beschadigd, etc.). Retourneren is mogelijk binnen de zichttermijn van 30 dagen.
2. Wij controleren jouw gegevens en geven je binnen 48 uur een bevestiging of afwijzing (dat laatste gebeurt alleen in het geval van het verstrijken van de zichttermijn van 30 dagen of bij gebruikssporen) 
3. Je verstuurt de te retourneren producten met de post naar het doorgegeven retouradres. Deze kosten zijn voor jouw rekening
4. Wij storten het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op jouw rekening.

Ruilen
Mocht je het bestelde artikel graag willen omruilen voor een ander artikel, gelden dezelfde regels als bij het retourneren. Echter, mocht je per ongeluk van ons een ander artikel hebben ontvangen dan je hebt besteld, vergoed wij de ruil uiteraard.

Beschadigd ontvangen?
Is jouw Schrijfwinkelproduct beschadigd voordat het bij jou aankwam? Meld dit dan binnen 3 dagen via retourservice(apenstaartje)schrijfwinkel.com samen met een korte omschrijving van wat er is gebeurd. De kosten van de retourzending zijn natuurlijk voor onze rekening. Zodra het beschadigde product bij ons binnen is, zullen wij direct een vervangend artikel naar je toesturen. Ook deze verzendkosten zijn volledig voor onze rekening.
 
Bezig met laden...