typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Retourneren en ruilen

1. Wij zijn alleen tevreden als u 100% tevreden bent.

Schrijfwinkel.com gaat flexibel om met retouren: wij willen dat jij zo min mogelijk hinder ondervindt van het retourneren van producten. We zorgen dat het proces vlekkeloos verloopt en zoeken altijd in overleg met jou naar een gepaste oplossing. Jouw mening waarderen wij zeer, en we horen dan ook graag waarom je het product naar ons terugstuurt zodat wij onze service kunnen verbeteren. Dit is echter jouw keuze: je bent niets aan ons verplicht. Dit is de 100% tevredenheidsgarantie die we jou bieden.

2. Daarom: tot 30 dagen op zicht en zorgeloos retourneren. Zonder zorgen en zonder vragen.

Gedurende 30 dagen mag je de Schrijfwinkelproducten bekijken. Dit houdt in dat je op uiterlijk de 30e dag na ontvangst het product bij ons aan kunt melden als retour. Is deze termijn verstreken, dan kunnen wij jouw producten helaas niet meer terugnemen. We adviseren je het product alleen uit te pakken in zoverre dat het nodig is om te kunnen zien of het je bevalt. Het is belangrijk dat je, in het geval van terugsturen, de te retourneren producten zorgvuldig beschermt met opvul- of beschermmateriaal. Dit hoeft natuurlijk alleen als je de producten ook met dit materiaal hebt ontvangen. Sommige artikelen kunnen we helaas niet terugnemen. Het gaat dan om producten die tijdens de zichttermijn gebruikssporen hebben opgelopen op een manier dat wij het product niet opnieuw kunnen verkopen. Ook producten die wij aan jouw specifieke wensen hebben aangepast kunnen wij helaas niet terugnemen. 

3. Ruilen

Wij houden ervan om alles helder en duidelijk te houden. Daarom scheiden we onze retouren van het aanschaffen van een nieuw product. Terwijl jouw aanvraag voor het retourneren van een product loopt, kun je vrijuit in onze winkel rondneuzen en je nieuwe bestelling plaatsen. Zo hoef je nooit te wachten op het retourproces om je nieuwe Schrijfwinkelproduct al in huis te hebben!

4. Vier eenvoudige stappen

Het retourproces verloopt in 4 eenvoudige stappen:
1. Stuur ons een e-mail naar retourservice@schrijfwinkel.com met daarin de naam van het product dat je wilt retourneren, het bestelnummer en een verklaring van de staat van het product (onbeschadigd, beschadigd, etc.)
2. Wij controleren jouw gegevens en geven je binnen 48 uur een bevestiging of afwijzing (in geval van verstreken 30 dagen of bij gebruikssporen opgelopen in de 30 dagen zichttermijn) 
3. Je verstuurt de te retourneren producten met de post naar het doorgegeven retouradres. Deze kosten zijn voor jouw rekening
4. Wij sturen jou een bericht dat we de producten hebben ontvangen. Wij storten het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug op je rekening

5. Beschadigd geleverde producten

Is jouw Schrijfwinkelproduct beschadigd voordat het bij jou aankwam? Meld dit dan binnen 7 dagen via retourservice@schrijfwinkel.com samen met een korte omschrijving van wat er is gebeurd. De kosten van de retourzending zijn natuurlijk voor onze rekening. Zodra het beschadigde product bij ons binnen is, zullen wij direct een vervangend artikel naar je toesturen. Ook deze verzendkosten zijn volledig voor onze rekening.