B2B

B2B dienstverlening van Schrijfwinkel.com

Schrijfwinkel.com is importeur van en groothandel in bijzondere en kwalitatief uiterst hoogwaarde schrijfproducten. Deze producten zijn een uniek en prachtig geschenk aan anderen: niet alleen geef je iets persoonlijks wat de boodschap van waardering te allen tijden overbrengt, ook geef je een geschenk waar iemand écht iets aan heeft - en lange tijd in gebruik zal hebben. Perfect dus, als je op zoek bent naar iets anders dan anders. Wij bieden verschillende opties als B2B partner, waarbij altijd voorop staat dat wij alles tot in de puntjes verzorgen.


Hoe Chessweb op 1 dag al zijn relaties verraste


Gepersonaliseerde Bedrukte Notitieboeken Relatiegeschenk Chessweb


"Sjiek geschenk. Praktisch bruikbaar."

"Een super mooi cadeau is zojuist bezorgd. Prachtige leren notitieboekjes en een mooie kaart erbij. Bedankt!"

"Ik wil je bedanken voor het prachtige notitieboek. Ik ga het zeker gebruiken voor speciale notities, dingen die je echt niet mag vergeten, gekregen van een fijn bedrijf."

Dit is een aantal van de vele reacties die binnenstroomden bij onze klant Chessweb toen hun relatiegeschenken ter ere van hun jubileum op dezelfde dag arriveerden bij al hun relaties. Het werd een geweldige dag en de stroom mooie reacties en felicitaties leek maar niet op te houden: zowel Chessweb als wij werden verblijd met alle mooie en enthousiaste reacties op de synchroon geleverde verrassingscadeau's!Kerstgeschenken

Op zoek naar kerstgeschenken, kom je al snel bij de welbekende gevulde doos, mand of pot. Hartstikke lekker natuurlijk allemaal, maar als je deze pagina leest, ben je vast op zoek naar iets wat nét wat anders is: een kerstgeschenk dat bijzonder is en een speciale indruk maakt. Nou, dat is wat wij het leukst vinden om te doen! Al onze producten zijn zo uitgekozen dat we alleen het beste van het beste hebben, het mooiste van het mooiste - en zo maken we ook onze kerstpakketten. Bekijk alle informatie op de speciale kerstgeschenken pagina pagina of neem direct contact met ons op.


Relatiegeschenken

Met een bijzonder relatiegeschenk laat je je medewerkers, partners of klanten merken dat je echt moeite hebt gedaan om iets moois voor hen te bedenken - en relatiegeschenken worden in het geval van onze producten altijd met verrassing ontvangen. Ze zijn mooi, ze stralen kwaliteit uit, ze zijn fijn om vast te houden én het zijn cadeau's die ook écht worden gebruikt. Wil je graag eens kijken wat er mogelijk is? We hebben er een speciale relatiegeschenken pagina voor. Neem contact met ons op en kijk ook eens bij de volgende alinea over de optie om je relatiecadeau te personaliseren.


Personaliseren (stempelen of laseren)

Het personaliseren van onze producten is altijd iets wat wij heel graag doen: ze worden er altijd nóg wat persoonlijker van. De mooie handgemaakte uitstraling van het boek, afgemaakt met een diepgedrukte stempel of een prachtig gelaserde 'tatoeëring', is altijd een meesterwerkje om te bekijken. Wij zijn altijd heel trots op de personalisaties die gedaan worden en werken graag met je samen om jouw idee te realiseren. Let er wel op dat wij personaliseren vanaf een bestelling van 30 producten. Mocht het om minder gaan, verwijzen we je naar de alinea over dit onderwerp in onze veelgestelde vragen. Bekijk alle B2B personalisatiemogelijkheden op de speciale personalisatie pagina of neem direct contact met ons op.


Wederverkoop

Schrijfwinkel.com levert haar producten als groothandel aan wederverkopers. Onze producten zijn prachtig om neer te leggen: mensen (wijzelf inclusief) zijn er altijd toe aangetrokken door de mooie en kwalitatieve uitstraling. Ben je geïnteresseerd om Schrijfwinkel.com producten in jouw keten, winkel, vestiging, restaurant, café of online shop te verkopen? Neem dan een kijkje op de wederverkoop pagina of neem direct contact met ons op.

Bezig met laden...