Leren Gastenboek

Wanneer je een bijzondere dag meemaakt, zoals een bruiloft, een trouwdag, een jubileum, of een bijzondere verjaardag, wil je dit vastleggen. En dat kun je op een heel speciale manier doen door jouw gasten een speciaal bericht aan jou te laten schrijven. Of het nu herinneringen zijn, of juist blikken in de toekomst: de handgeschreven boodschappen van jouw vrienden en familie liggen voor eeuwig vast om op terug te kijken in een prachtig leren gastenboek.

Soms is het een verdrietige dag waarvoor je een speciaal opschrijfboek wilt, zodat mensen hun herinneringen kunnen achterlaten en hun steun kunnen betuigen. Een leren gastenboek is niet alleen een waardig boek voor zulke waardevolle handgeschreven boodschappen, maar ook is het belangrijk dat de hoge kwaliteit van deze handgemaakte gastenboeken de persoonlijke berichten voor altijd vast kunnen houden. 

Een leren gastenboek geeft een luxe uitstraling op jouw speciale dag, en we hebben al meer dan eens gehoord dat de gasten zo verrast en positief reageren op de schoonheid van een van onze gastenboeken van leer. Het papier is vaak handgeschept, en heeft een kleine structuur. Het is erg stevig en dik en drukt daarom niet door. De kaft van de leren gastenboeken is hard doordat er karton in zit, maar het leer is zo zacht als een perzikenhuidje. In de kaft is het woord Guests gedrukt: een klein, maar mooi detail. Er zijn verschillende kleuren, voornamelijk bruin en zwart leer. 

Bezig met laden...