Nuuna

Wat de Nuuna notitieboeken en schetsboeken zo fijn maakt om in te schrijven of tekenen is dat ze niet alleen zo prachtig van buiten zijn om te zien, maar ook dat het papier zó stevig is dat je er heerlijk op weg kunt schrijven! Voor je het weet, heb je een hele pagina vol en gleed je met je pen over het papier alsof je alleen aan het denken was.

Bullet journal

Wist je dat de Nuuna's perfect als bullet journals te gebruiken zijn? Of je het nu gebruikt als hulp bij afvallen, om je maand te plotten of om je te lezen boeken bij te houden: de Nuuna's zijn perfecte bullet journals, niet alleen dankzij hun subtiele puntjes, maar ook vanwege het heerlijke gladde maar stevige papier!

Nuuna notitieboek kopen

Wanneer je een Nuuna notitieboek wilt bestellen, kun je kiezen uit vele verschillende opdrukken. Allemaal zijn deze design notebooks ontworpen door het merk zelf, dat onderdeel is van Brandbook. De notitieboeken van Nuuna die je bij Schrijfwinkel.com kunt kopen zijn allemaal net iets groter dan A5 formaat. Dit is heel prettig om mee te nemen en dit formaat geeft je veel ruimte om te werken op het Munken papier. De Nuuna notebooks zijn buigzaam, maar ontzettend stevig en best ook zwaarder dan een 'normaal' notitieboek. Met de opvallende kleuren en leuke kreten, en de geverfde zijkanten van de boekblokken, zijn de Nuuna notitieboeken echte design notebooks.

Bezig met laden...