Schetsboeken

Een schetsboek met schetspapier of tekenpapier is speciaal gemaakt om met potlood of houtskool te werken. Bij Schrijfwinkel.com vind je bijvoorbeeld leren schetsboeken, handgemaakt van Italiaans leer en met stevig Italiaans papier. Ook vind je natúúrlijk een Moleskine schetsboek en een schetsboek van de tegenhanger van Moleskine: het Leuchtturm1917 schetsboek. Dit is een A4 schetsboek. Zelf vinden wij Leuchtturm1917 de moeite van het proberen waard en schrijven wij er ontzettend graag in: dit schetsboek kun je zeker eens proberen. 

Schetsboek met soepele of met harde kaft

Onder de sketchbooks kun je kiezen tussen schetsboeken met een harde kaft of schetsboeken met een softcover. Dit maakt wat uit wanneer je jouw art book graag meeneemt wanneer je op reis of onderweg gaat en dat hij daarom een flexibele kaft moet hebben, of dat de kaft ook gerust hard mag zijn. Als je veel reist, raden wij ook vooral een schetsboek met een A5 formaat aan. 

Schetspapier

Voor ons is het niet alleen belangrijk dat de schetsboeken van buiten mooie design notitieboeken zijn. Ook het papier is van groot belang. Het schetspapier in onze schetsboeken is sowieso zwaar papier en in het geval van de leren schetsboeken soms ook handgeschept papier. Daarnaast is al het schetspapier zuurvrij. Als je twijfelt of je in deze tekenboeken ook kunt schilderen, verven of bijvoorbeeld kunt werken met een copic marker, stuur ons dan even een berichtje, dan helpen we je verder!

Bezig met laden...