Kalligrafie

Wie van kalligrafie houdt, is bij ons aan het juiste adres! Je hebt van alles nodig om te kalligraferen en al deze accessoires kun je hier vinden. Of je nou op zoek bent naar een kalligrafie set waarin de inkt, pen en het papier al zitten, of dat je op zoek bent naar iets specifieks zoals een schrijfveer: wij verzamelen al deze mooie spullen voor de kunst van het schoonschrijven.

Kalligraferen

Kalligraferen kun je leren! Er zijn kalligrafie sets voor beginners, maar ook kun je een goede kroontjespen, een potje kalligrafie inkt en speciaal kalligrafie papier aanschaffen om zelf je set aan samen te stellen. Een kalligrafie vulpen is de makkelijkste kalligrafie pen om mee te schrijven: hierop vind je een handvat zoals bij een gewone vulpen en dit schrijft - ergonomisch gezien - dus gemakkelijk. Voorbeelden van een kalligrafie vulpen zijn de LAMY joy kalligrafievulpen en de Rotring Artpen.

Kalligrafie pen van hout of glas

Bij het kopen van kalligrafie pennen, kun je letten op verschillende dingen. Zo is het materiaal waar de pen van gemaakt is, bepalend voor hoe het schrijft. Je hebt pennen van een plastic, die lijken op vulpennen. Dan heb je calligrafie pennen van hout: dit zijn de kroontjespennen zoals we van vroeger kennen. Ook zijn er luxe bewerkte houten kroontjespennen te vinden, zoals de Lusso kalligrafeerpen. Ten slotte zijn er nog de pennen van glas: dit geeft een heel nieuwe ervaring aan kaligraferen!

Bezig met laden...