Kalligrafie papier

Kalligrafie papier is speciaal en luxe papier. Vaak heeft het een hoger grammage (dit betekent dat het zwaarder en dikker is) en ook is het regelmatig handgeschept. Dan is het met de handgemaakt en zie je een bepaalde papier structuur. Ook machinaal papier hoeft niet spiegelglad te zijn. Om fijn te kalligraferen, is het prettig om een kleine structuur in het papier te hebben zodat je niet zo snel uitschiet.

Kalligrafie schrift

Natuurlijk kun je losse vellen papier kopen voor kalligrafie, zoals dit handgeschepte schrijfpapier in A4 formaat. Ook zijn er kalligrafie schriften, zodat je meerdere vellen gebonden bij elkaar hebt en zelfs een boekwerk kunt kalligraferen! Zo vind je het Caruggi kalligrafieschrift en ook deze kalligrafie set met schrift

Kalligrafie kaarten

Ons luxe briefpapier dat met de hand is gemaakt in Spanje, kan je vouwen tot mooie kaarten. Het is te krijgen in ivoorkleur, roze en lavendelblauw. Bij dit kalligrafie briefpapier krijg je ook handgeschepte enveloppen: zo zijn dit prachtige sets papier om bijvoorbeeld de uitnodigingen voor jullie trouwdag mee te maken!

Bezig met laden...