typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Zakelijk

Wij ervaren het contact met Schrijfwinkel.com als zeer prettig. Daarnaast is de kwaliteit van de producten die wij voor ons Fotohokje gebruiken echt top! Een aanrader.

     - Fotohokje.nl


Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder relatiegeschenk, een opvallend cadeau om weg te geven bij een training of congres, of een uniek cadeau voor je werknemers, dan is een gepersonaliseerd schrijfcadeau een geweldig idee! Bij Schrijfwinkel.com verzorgen we dit geheel voor jullie. Dus of je nu komt met een gereed design dat je graag terug ziet op een specifiek notitieboek of een specifieke pen, of dat je juist graag wilt dat wij het voor je vormgeven: het kan allemaal! 

Pen graveren of laseren

Bij ons kun je de door jou uitgezochte pennen laten graveren. Bij een gravure wordt bijvoorbeeld jullie bedrijfslogo op professionele wijze uit de schacht van de pen geslepen. Door een luxe pen cadeau te geven, zullen mensen altijd aan uw merk denken als een kwalitatief goed merk dat niet aan 'reclamepennetjes' doet. Door een LAMY, Parker, of ander merk pen te graveren geef je een prachtige uitstraling en associatie mee aan de gebruikers van jullie pen. De luxe gravering in het metaal doet daar nog een schepje bovenop! 
Ook kun je ervoor kiezen om de pen te laseren. Een laserstraal brandt hierbij het design in de pen. Met een lasersnijder wordt op deze manier jullie pennen gepersonaliseerd. 

Notitieboeken, dagboeken, gastenboeken en fotoalbums personaliseren

Onze schrijfboeken zijn vrijwel allemaal te personaliseren. Dit geldt voor de notititieboeken en voor meerdere gastenboeken en fotoalbums. Velen zijn met blinddruk of foliedruk te bewerken. Hierdoor ontstaat er een soort embossing: het logo, de letters, of het design ligt dieper in de kaft van het boek.
Maar ook kun je ervoor kiezen om onze schrijfboeken te laseren (wij noemen dit ook wel tatooëren). Dit is op de meeste van onze notitieboeken, dagboeken, gastenboeken én fotoalbums mogelijk. 
Als je ons laat weten waar je naar op zoek bent, besluiten wij wat het beste aansluit bij jouw wensen en het mooiste resultaat geeft, passend bij jullie budget!

Prachtige resultaten en persoonlijke aanpak

De kwaliteit van onze producten en van onze personalisaties maken dat je een prachtig cadeau ontvangt, waar mensen niet van af kunnen blijven! En dat is nu precies wat je wilt als je iets cadeau geeft: zo wordt er steeds aan je gedacht.
Laat je ons weten waar je naar op zoek bent per mail? Wij kunnen je ook terugbellen als je dat gemakkelijker vindt. Geef het even aan in een e-mail naar klantenservice@schrijfwinkel.com. 

 

Benieuwd geworden wat voor moois wij voor jouw bedrijf of project kunnen maken? Stuur dan een mail naar klantenservice@schrijfwinkel.com, en wij neem binnen 24 uur contact met je op!