typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Paperblanks Painted Walls Midi Gelinieerd

Dit Paperblanks dagboek is gebaseerd op een kloosterruïne in India waar prachtige muurschilderingen en kunstwerken nog duizenden mensen fascineren. Zie en voel de energie van de spirituele historie van India zodra je dit boekje in handen hebt.

- Afmetingen: 13 x 18 cm
- 144 pagina’s gelinieerd papier
- Bladwijzer en opbergvakje achterin
- Zuurvrij en duurzaam papier
- Sluiting met elastiek
- Harde kaft
€ 12,50

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

Details

In Ladakh in Noord-India staat het Lamayuru klooster. Opgericht in de tiende eeuw is Lamayuru het oudste spirituele centrum in Ladakh. Ook al is het grotendeels een ruïne, het blijft onverslaanbaar door de pure grootsheid in de houten sculpturen, beelden en muurschilderingen.
In Ladakh in Noord-India staat het Lamayuru klooster. Opgericht in de tiende eeuw is Lamayuru het oudste spirituele centrum in Ladakh. Ook al is het grotendeels een ruïne, het blijft onverslaanbaar door de pure grootsheid in de houten sculpturen, beelden en muurschilderingen.

Paperblanks is een organisatie die bewustzijn hoog in het vaandel heeft staan. Allereerst probeert Paperblanks zeer bewust haar boeken samen te stellen: ieder detail doet ertoe en krijgt de volledige aandacht. Deze aandacht geldt niet alleen voor de onderdelen van de boeken, maar ook voor de mensen die de boeken bewerken en samenstellen. Paperblanks vindt het belangrijk dat innovatieve ontwerpen, subtiel handwerk en het bewust maken van de boeken samenkomen. Het merk maakt dagboeken en notitieboeken van kwaliteit die iedereen graag zou willen gebruiken. Of ze nu gebruikt worden om ideeën, verhalen, gedachten, gedichten of andere uitingen vast te leggen: de dagboeken en notitieboeken die verbeelding en kunst laten samenkomen, inspireren altijd tot een unieke schrijfervaring. 

Paperblanks gelooft dat boeken een kritieke rol spelen in de kunst en de voortdurende praktijk van schrijven zelf. Daarom is Paperblanks volledig toegewijd om een verantwoordelijk wereldburger te zijn. Het merk maakt chloorvrij en duurzaam papier en 100% gerecycled karton. 

Paperblanks boeken zijn een ware ervaring om in te schrijven en vast te houden. Ieder boek heeft een reliëf en unieke details, waardoor alleen het vasthouden en bekijken van deze boeken je ideeën al prikkelt.

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Paperblanks Painted Walls Midi Gelinieerd

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit