Notitieboeken

De mooie notitieboeken op deze pagina zijn met veel aandacht door ons voorgeproefd: uitgeprobeerd door ze onderweg mee te nemen, erin te schrijven en te kladderen. We zoeken de handgemaakte schrijfboeken op reis uit en vinden ze bij ambachtslieden in ateliers. Handgemaakt, met aandacht voor mens, dier en milieu en vooral met generatielange passie voor het vak van boekbinden.

Leren notitieboeken

Vooral de leren notitieboek hebben ons hart gestolen. Ze zijn er in allerlei uitvoeringen: van een groot stevig notitieboek met harde kaft of juist een buigzaam opschrijfboekje met soepele kaft om mee op reis te nemen. Het leer is met de hand bewerkt en heeft vaak een mooie warme, diepe kleur. Neem eens een kijkje bij de leren notitieboeken met koord, of de A5 leren notitieboeken wanneer je op zoek bent naar een reisdagboek. Deze leren notebooks zijn gemaakt van Italiaans leer

Navulbare notitieboeken

Waarom een nieuw notitieboek kopen als je zo blij bent met je oude? Oké, omdat het zo leuk is al die boekjes te verzamelen. Maargoed, soms is je omslag juist zo fijn! Daarom hebben we een groot aanbod navulbare notitieboeken - deze notitieboeken zijn zo gemaakt dat je er keer op keer een nieuw boekblok hervulling in kunt doen. De mooie leren notitieboekhoezen zijn van zo'n hoge kwaliteit leer dat ze zo generaties lang mee kunnen!

Vele papiersoorten in blanco en gelinieerde uitvoering

Bij Schrijfwinkel.com vinden we het heel belangrijk met welk papier de notitieboeken gevuld zijn. Van handgeschept papier tot papier dat uitermate geschikt is voor vulpen, kalligrafie of zelfs aquarelleren: ons papier weegt nooit minder dan 100 gr/m2. Liever meer dan minder. Je kunt vaak kiezen uit blanco of gelinieerd papier, waarbij blanco niet alleen schrijfpapier maar ook papier voor schetsboeken kan zijn.

Allerlei formaten notitieboeken om uit te kiezen

De meest gangbare maten notitieboeken zijn natuurlijk A4A5 en A6. Maar zoveel notitieboeken vallen ook om die gangbare formaten heen: we kunnen zeker stellen dat wat je ook zoekt voor een maat: bij ons kun je het vast vinden. We wensen je heel veel plezier met rondneuzen, neem maar rustig je tijd!

Bezig met laden...