Leren notitieboeken

Onze Schrijfwinkel.com leren notitieboeken zijn bijzonder: ze worden met de hand gemaakt door ambachtslieden, boekbinders van vaak generatielange familiebedrijven. Het luxe leer en Italiaanse papier kenmerkt onze fijne leren boeken om in te schrijven. 

Leren notitieboek met koord of zonder

De notitieboeken van Italiaans leer met een omslag met koord van leder, zijn ook te vinden bij de leren dagboeken. Onder de notitieboeken vind je ook de schrijfboekjes met alleen een leren kaft en zonder omslagkoord. Ieder lederen notitieboek is met zorg en vakmanschap gemaakt in een werkplaats door een leermaker.

Verschillende formaten leren notitieboeken

De leren notitieboeken zijn verkrijgbaar in notitieboekjes van de maten tussen A4, A5 en A6 in en talloze kleuren. Je kunt kiezen of je een navulbaar notitieboek wilt. Ook is er bijvoorbeeld een groot schetsboek met leren kaft te vinden. Wanneer je meer op zoek bent naar het handige formaat A5 leren notitieboek voor bijvoorbeeld in je tas, vind je die ook in onze winkel!

Leren kaft

De kaft van het leer van deze notitieboeken kan zowel een soepele kaft of een harde kaft zijn. Het is net wat je zelf fijner vindt om te gebruiken,. Een harde kaft is vaak vastgemaakt op een kartonbord. Het leer is altijd ontzettend zacht, maar de kaft is stevig en onbuigbaar. Bij een soepele leren kaft om je notitieboek heb je juist een ontzettend zachte leren kaft die ook buigzaam is. Hierdoor is het hele notitieboek buigzaam en gaat het bijvoorbeeld gemakkelijk met je mee op reis. Leren notitieboeken met een soepele kaft gaan daarom ook gemakkelijk door als reisdagboek!

Hervulbaar leren notitieboek

Veel van onze notitieboeken van leer zijn navulbaar. Dit zijn bijvoorbeeld het Lecce leren notitieboek en het Venezia leren notitieboek. Zo kun je jouw luxe notitieboek volschrijven en vervolgens weer navullen. Zo zul je er jaren en jaren mee doen, want het leer van onze leren opschrijfboeken is van de hoogste kwaliteit! De navullingen voor de leren notitieboeken vind je onder de boekblok navullingen. Bij alle leren opschrijfboeken, hervulbaar of niet, kun je kiezen tussen gelinieerd en ongelinieerd papier.


We wensen je veel succes bij het maken van een keuze in dit ruime assortiment leren notitieboeken en mail ons gerust als je wat advies kunt gebruiken!

Bezig met laden...