Italiaans Leer

Onze Italiaans leren collectie hebben wij met de grootste zorg verzameld en uitgeprobeerd. Alle notitieboeken in dit merk zijn grotendeels handgemaakt in een werkplaats in Italië door een familie van handwerkers en leermakers. De kwaliteit van het leer van elk van deze notitieboeken is zo bijzonder en de manier waarop het leder gesneden wordt, maakt deze leren schrijfboeken helemaal af. Naast de notitieboeken kun je ook leren schetsboeken kopen.

A5 leren notitieboeken met koord

Het meest vallen wel de leren notebooks op die een omslagkoord hebben. Het koord is van hetzelfde leer als de lederen kaft en sluit het notitieboek op een mooie manier af. Veel van deze notitieboeken met koord zijn rondom het formaat A5: net wat kleiner of net wat groter. Enkele van de leren notitieboeken zijn ook nog navulbaar: met een navulling kun je zodra het notitieboek vol is, gewoon weer verder schrijven.

Kaft, papier en formaat

De kaften van de leren notitieboeken kunnen evengoed soepel als hard zijn. De keuze hiertussen hangt geheel af van jouw voorkeur en waar je het lederen boek voor wilt gebruiken. Ook kun je kiezen tussen ofwel gelinieerd of blanco papier. Dan zijn er nog de verschillende maten waarin de leren notitieboeken te koop zijn: deze liggen allemaal tussen A4, A5 en A6 in. 

Bezig met laden...