typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Moleskine Pocket Notitieboek Geruit

De geruite Moleskine pocket is niet voor niets een van de meest verkochte notieboekjes van Moleskine. Een stijlvol boekje voor het maken van berekeningen, het maken van ontwerpen of het uitwisselen van aantekeningen.

- 192 pagina’s geruit papier
- Afmetingen: 9 x 14 cm
- Bladwijzer lint & sluitelastiek
- Opbergvakje achterin
- Harde kaft

€ 12,50 € 8,50

In voorraad  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

Details

Met Moleskine bevind je je altijd in goed gezelschap: Picasso, Van Gogh en Hemingway gebruikten in de 19e eeuw ook Moleskines. Dit geruite notitieboekje past gemakkelijk in de binnenzak van een colbert en heeft een stevige harde kaft, met alle bekende functionaliteiten van Moleskine zoals een elastieken sluiting, een opbergvakje en een bladwijzer.

Met Moleskine bevind je je altijd in goed gezelschap: Picasso, Van Gogh en Hemingway gebruikten in de 19e eeuw ook Moleskines. Dit geruite notitieboekje past gemakkelijk in de binnenzak van een colbert en heeft een stevige harde kaft, met alle bekende functionaliteiten van Moleskine zoals een elastieken sluiting, een opbergvakje en een bladwijzer.

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Het legendarische zwarte notitieboekje. Treed in de voetsporen van creatieve genieën zoals Van Gogh, Hemingway en Picasso en gebruik het kenmerkende zwarte ‘mollenhuid’ achtige boekje met roomwitte pagina’s voor al jouw gedachten, reizen of creaties. Moleskine gebruikers weten het al twee eeuwen: een Moleskine notitieboek is niet alleen een bundeling van alles wat jou inspireert om op te schrijven, maar is een bron van inspiratie op zichzelf.

Er is een Moleskine voor iedereen, of je nu wilt schrijven, tekenen, rekenen, verven of noteren: er is een Moleskine die precies voldoet aan jouw wensen. Er zijn honderden combinaties mogelijk door de verschillende groottes, de keus uit een harde of een zachte kaft, de verschillende kleuren, en de keus bij elke formaat uit gelinieerd, blanco of geruit. Naast de wereldberoemde notitieboeken zijn er ook handige adresboeken, agenda’s, schetsboeken en unieke reisgidsen waarvan je zelf de inhoud componeert.

Moleskine combineert een prachtige stijl en een klassieke uitstraling met groot gebruiksgemak. Elke Moleskine heeft een elastiek voor een goede bescherming en een touwtje dat dient als bladwijzer. De in Italië ontworpen Moleskines zijn tevens eenvoudig plat neer te leggen zodat over de hele breedte van het papier geschreven kan worden. Daarnaast hebben ze zuurvrij dik papier dat niet doordrukt en waarop je dus kunt blijven doorschrijven. 

 

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Moleskine Pocket Notitieboek Geruit

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit