typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Luxe Ganzenveer Diamine met Inktstel en Inktpot

Deze prachtige bewerkte schrijfveer heeft een schaft en penpunt van sterk metaal. Deze ganzenveer in roodbruine kleur kan staan in de pennenhouder in het inktstel op pootjes. Ook is er ruimte voor de mooie inktpot met zwarte luxe kalligrafie inkt.

- Luxe ganzenveer
- Prachtige details in de bewerkingen
- Met inktpotje van glas
- In luxe geschenkdoos
€ 64,95

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Luxe Ganzenveer Diamine met Inktstel en Inktpot

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Het artistiek Italiaanse merk wordt in Italië gemaakt, veelal met de hand. Alle producten van dit speciale merk hebben een unieke uitstraling en een uniek design: je herkent de kwaliteit direct!

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Luxe Ganzenveer Diamine met Inktstel en Inktpot

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit