typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Leuchtturm1917 Some Lines a Day Notitieboek

In het Leuchtturm1917 Some Lines a Day notitieboek kun je 5 jaar lang opschrijven wat je iedere dag meemaakt en beleeft. Het is heel bijzonder, om na een paar jaar te zien hoe je gedachten en belevenissen van elkaar verschillen, of juist heel erg op elkaar lijken!

- 14,5 x 21 cm
- Met harde kaft
- 365 bladzijden met vakken voor 5 jaren
- Zuurvrij papier

€ 32,50 € 28,50

In voorraad  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
<p><span style="font-size: small;">Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen. </span></p> <p><span style="font-size: small;">Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? W

Details

Schrijf of teken iedere dag van ieder jaar iets in dit Some Lines a Day opschrijfboek. Langzaam maar zeker vult het boek zich met hoe jij je ontwikkelt, of waar jij mee bezig bent. Zo krijg je een bijzondere verzameling, waarin je in een oogopslag kunt zien met welke dingen je 1, 2, 3 of zelfs 4 jaar geleden mee bezig was.
Schrijf of teken iedere dag van ieder jaar iets in dit Some Lines a Day opschrijfboek. Langzaam maar zeker vult het boek zich met hoe jij je ontwikkelt, of waar jij mee bezig bent. Zo krijg je een bijzondere verzameling, waarin je in een oogopslag kunt zien met welke dingen je 1, 2, 3 of zelfs 4 jaar geleden mee bezig was.

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Leuchtturm1917 Notitieboeken, heeft als slogan ‘Details Make All The Difference’ en dat slaat de spijker op zijn kop. Leuchtturm1917 is opgericht in Duitsland in 1917 en heeft een fantastisch oog voor nuttige, unieke en vooral erg handige details die elke notitieboekgebruiker kan waarderen. Leuchtturm1917 heeft zelfs een gezonde obsessie voor details. Paginanummers, een inhoudsopgave, een titelvak op elke pagina, labelstickers, ruimte in de marge voor aantekeningen, uitscheurbare pagina´s, een vakje achterin, een sterke elastische band, het boek dat plat open kan liggen, extra dik 80 grams papier, en ga zo maar door.Hoe heb je ooit zonder gekund? Naast deze handige details onderscheidt Lechtturm1917 zich ook door een grote keuze aan notitieboeken te bieden in talloze kleuren en materialen. Leuchtturm1917 biedt een persoonlijk notitieboek met zoveel gebruiksgemak als een notitieboek maar hebben kan. 

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Leuchtturm1917 Some Lines a Day Notitieboek

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit