typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Leuchtturm1917 Adresboek Creditcardformaat Zwart

Dit adresboekje is ideaal voor ieder die op vakantie gaat maar altijd zijn grote adressenboek vergeet, of die op het punt staat de vakantiekaarten te adresseren wanneer blijkt dat het adressenblaadje helemaal verfrommeld is. Hij past in je portemonnee en zit je nooit in de weg, maar geeft je wel alle informatie die je nodig hebt!

- Stijlvol zwart
- Per letter 1 pagina
- Afmetingen: 5,5 x 8,2 cm

€ 2,95 € 2,25

In voorraad  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

Details

Dit creditcardformaat adresboekje mag dan klein en niet duur zijn, maar hij is van stevige kwaliteit en kan er goed tegen als hij buigt in je portemonnee. Op deze manier heb je altijd de nodige gegevens bij je: dit adresboekje is opvallend handig en praktisch.
Dit creditcardformaat adresboekje mag dan klein en niet duur zijn, maar hij is van stevige kwaliteit en kan er goed tegen als hij buigt in je portemonnee. Op deze manier heb je altijd de nodige gegevens bij je: dit adresboekje is opvallend handig en praktisch.

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Leuchtturm1917 Notitieboeken, heeft als slogan ‘Details Make All The Difference’ en dat slaat de spijker op zijn kop. Leuchtturm1917 is opgericht in Duitsland in 1917 en heeft een fantastisch oog voor nuttige, unieke en vooral erg handige details die elke notitieboekgebruiker kan waarderen. Leuchtturm1917 heeft zelfs een gezonde obsessie voor details. Paginanummers, een inhoudsopgave, een titelvak op elke pagina, labelstickers, ruimte in de marge voor aantekeningen, uitscheurbare pagina´s, een vakje achterin, een sterke elastische band, het boek dat plat open kan liggen, extra dik 80 grams papier, en ga zo maar door.Hoe heb je ooit zonder gekund? Naast deze handige details onderscheidt Lechtturm1917 zich ook door een grote keuze aan notitieboeken te bieden in talloze kleuren en materialen. Leuchtturm1917 biedt een persoonlijk notitieboek met zoveel gebruiksgemak als een notitieboek maar hebben kan. 

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Klantenreviews

een uitstekend, klein ding. Precies wat ik nodig heb. Review door adresboek creditcardformaat
Prijs
Waarde
Kwaliteit
een uitstekend, klein ding. Precies wat ik nodig heb. (Geplaatst op 05-03-2015)
Schrijf je eigen review

Review voor: Leuchtturm1917 Adresboek Creditcardformaat Zwart

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit