typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

LAMY Rollerpatroon Blauw T11

Met de LAMY Rollerpatronen T11 hervul je in een mum van tijd je rollerball pen en schijf je weer een lange tijd vooruit. De kleur is uitwisbaar en blauw en de patronen hebben een stalen punt. In elk doosje dat je koopt, zitten 3 rollerball refills.

€ 1,75 € 1,50

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
LAMY Rollerpatroon Blauw T11

Details

Hervul je rollerball pen met een LAMY T11 rollerpatroon. Met drie penvullingen per doosje kun je zo weer een tijd vooruit!
Hervul je rollerball pen met een LAMY T11 rollerpatroon. Met drie penvullingen per doosje kun je zo weer een tijd vooruit!

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken! Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'!

LAMY pennen zijn herkenbaar aan hun moderne, unieke design en aan een uitzonderlijke goede techniek. Met de vele awards die het bedrijf heeft gewonnen, is het absoluut een ‘designmerk’. Alle LAMY pennen zijn ‘Made in Germany’ (Heidelberg) en zijn met groot vakmanschap gemaakt. Schrijven met een LAMY pen begint altijd met een betrouwbare zware klik of door een uniek en oersterk mechanisme. LAMY pennen gaan zo lang mee dat ze bekend staan om het doorgeven van vader op zoon. Zelfs na jaren zal uw LAMY pen nog speciaal, zoals blijkt uit de LAMY 2000 die al jaren in het Museum of Modern Art in New York ligt en nog steeds zeer gewild is. LAMY: tijdloos design van uitzonderlijke kwaliteit. 

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw schrijfproduct gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: LAMY Rollerpatroon Blauw T11

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde