Rapallo Schrijfset Leren Notitieboek Inkt en Kroontjespen

Rapallo Schrijfset Leren Notitieboek Inkt en Kroontjespen

€ 124,95

In voorraad

Voor de echte schrijfliefhebbers of lieve cadeaugevers onder ons: de prachtige Rapallo schrijfset met leren notitieboek, kroontjespen en ambachtelijke inkt is verpakt in een mooie cadeaudoos. Meteen wanneer je dit mooie pakket opent, zie je de kwaliteit van al deze handgemaakte producten!

- Leren notitieboek met blanco papier
- Afmetingen kaft: 17,5 x 12,5 cm
- Handbewerkte kroontjespen met 3 penpunten
- Inkt met handgeschreven label
- De cadeaudoos kan zwart ipv bruin zijn en de illustratie bovenop kan verschillen
- +
  • Beschikbaarheid In voorraad
Beschrijving
Wat een mooie schrijfset is dit om te geven of te krijgen! Gevuld met een prachtig handgemaakt leren notitieboek uit Italië. Dit notitieboek heeft zuurvrij papier en het leer is van de beste kwaliteit, met een lichte structuur. Ook vind je er een kroontjespen die prachtig is bewerkt, zowel op de penpunt als op het handvat. Bij deze kroontjespen krijg je in totaal 3 verschillende penpunten. Ook zit er in het pakket een mooi rolletje waarop je kan schrijven alsof het een eeuwenoud briefje is: dit is leuk om iemand mee te verrassen! Ten slotte is er nog de inkt, in een sierlijk glazen potje met een handgeschreven etiket. Dat alles in een prachtige cadeaudoos, dat je af kunt sluiten met een leren koord. We kunnen er niets aan doen, we kunnen niet anders dan deze bijzondere schrijfset zo mooi te omschrijven!
Reviews

Klantenreviews

Prijs
Waarde
Kwaliteit
Mijn aankoop van een kroontjes pen set met een hele mooie lederen notie blok en een mooie inkt pot is een hele mooie aankoop geweest en daarbij was de service uitstekend . Groet, Willem
Review by Willem Lok (Geplaatst op 15-02-2021)
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Ik had dit cadeau gekocht voor mijn dochter - wat een prachtcadeau! Hij was prijzig, maar toen ik zag hoe blij ze ermee was: ik had lang gezocht naar iets speciaals, en zoiets moois had ze nooit verwacht! Dankjewel Schrijfwinkel!!
Review by Eurley (Geplaatst op 30-03-2016)
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Wat een prachtige schrijfset! Het leren boek ruikt heerlijk als ik het opensla, de pen schrijft precies zoals ik hoopte en de inkt heeft een diepe warme kleur. Ik schrijf mijn roman en wil nu élke dag wat schrijven in dit mooie boek!
Review by Rosa (Geplaatst op 08-12-2015)

Schrijf je eigen review

Je schrijft een review over: Rapallo Schrijfset Leren Notitieboek Inkt en Kroontjespen

LEVERING & SERVICE

Persoonlijke aandacht van Froukje & Melanie
 
GRATIS VERZENDING BIJ €100,- (NL) en €150,- (BE)
 
30 DAGEN BEDENKTIJD

Neem rustig je tijd om thuis te kiezen

 
SNELLE VERZENDING

Verzenden doen we elke maandag en donderdag

 
MET AANDACHT VOOR JOU

Froukje maakt jouw pakje persoonlijk voor jou klaar!

Bezig met laden...