typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Linnen Dagboek By Gek Met Slot Blanco

Dit dagboek met slot is erg opvallend in de collectie van Goldbuch. Het is ontworpen door het Nederlandse By Gek. In dit dagboek worden een modieus design en materiaal van de hoogste kwaliteit gecombineerd. Schrijf al je verhalen en gedachten op en weet zeker dat niemand erbij komt omdat jij de enige bent die het sleuteltje heeft.

- Blanco papier
- Afmetingen: 16,5 x 16,5 cm
- 96 pagina’s
- Dagboek met slot
- Linnen kaft
€ 13,50

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

Details

Dit dagboek met slot By Gek is een vrolijk meisjesdagboek met vele verrassingen. Het linnen voelt stevig maar zacht aan, en het mooie vilt en de andere materialen maken het een mooi dagboek. Met het slotje zorg je dat jouw gedachten voor altijd van jezelf blijven.

Dit dagboek met slot By Gek is een vrolijk meisjesdagboek met vele verrassingen. Het linnen voelt stevig maar zacht aan, en het mooie vilt en de andere materialen maken het een mooi dagboek. Met het slotje zorg je dat jouw gedachten voor altijd van jezelf blijven.

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Goldbuch vierde in 2007 haar 100-jarig jubileum, waarbij zij terugblikte op een rijke geschiedenis. Deze is gebouwd op familietradities, innovatief denken en moedig onderscheiden. Daardoor is het familiebedrijf wat het vandaag de dag is: een hooggeacht handelspartner met uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. De producten van Goldbuch worden gedeeltelijk ook met de hand gemaakt, en dat wordt gedaan door werknemers in Bamberg, de thuishaven van het bedrijf. Hierdoor worden er ook sociale werkplekken gecreëerd. Goldbuch maakt de mooiste dagboeken en adresboeken, en raakt er zelf altijd door geïnspireerd om weer nieuwe mooie dingen te ontwerpen.

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Linnen Dagboek By Gek Met Slot Blanco

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde