typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Waterman Balpenvulling

Schrijf ongeremd verder met jouw Waterman balpen door hem bij te vullen met deze Waterman balpenvulling. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren en penpunt diktes. Met deze vulling kun je weer een hele tijd vooruit!

- Verkrijgbaar in blauw en zwart
- Te kiezen tussen Fine en Medium penpunt
- Droogt snel op papier
- Geschikt voor alle Waterman balpennen

€ 4,95 € 3,25

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Waterman Balpenvulling

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Het welbekende Waterman maakt al meer dan 100 jaar prachtige en hoogwaardige vulpennen, balpennen en veel meer schrijfgerei. Onder de bekendste modellen vind je de Waterman Hémisphere. Maar ook maakt dit mooie merk bijvoorbeeld inkt voor je vulpen of juist vullingen voor je balpen. Alle schrijfproducten van Waterman worden in Frankrijk gemaakt.

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw schrijfproduct gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Waterman Balpenvulling

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit