typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Vulpen- en Kalligrafie Inkt Zwart, Zwart-Blauw en Jeansblauw

In deze mooie en luxe inktpotjes zitten een diepzwarte, zwart-blauwe en meer helderblauwe inkt. Met deze inkt kun je zowel kalligraferen met je kroontjespen of ganzenveer, als je vulpen ermee vullen. Dit is speciale Duitse inkt van de beste kwaliteit: de inkt uit deze potjes vloeit soepel over je papier.

- Duitse inkt in design potjes
- Mooie glazen potjes
- Zwarte, zwart-blauwe en jeansblauwe inkt
- 50 ml per inktpotje

€ 22,50 € 18,50

In voorraad  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Vulpen- en Kalligrafie Inkt Zwart, Zwart-Blauw en Jeansblauw

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

De inkt in deze bijzondere design inktpotjes wordt gemaakt in Duitsland en is van bijzonder hoogwaardige kwaliteit. De inkten worden met de hand gemaakt en hierbij wordt gewerkt met alleen  maar natuurlijke kleurstoffen en bindmiddelen. De schrijfinkten worden al sinds voor 1900 door dit bedrijf vervaardigd. Na het maken van de inkt, wordt deze in de prachtig ontworpen glazen inktpotten gedaan en afgesloten met een zilvergekleurd dekseltje en een design etiket. Met deze prachtige inkt schrijf je vellen vol, terwijl de inktpot prachtig op je schrijftafel staat!

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Vulpen- en Kalligrafie Inkt Zwart, Zwart-Blauw en Jeansblauw

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit