typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Voetbal Dagboek Met Slot Blanco

Dit is een kinderdagboek voor een echte voetballer of voetbalster. In dit stoere voetbal dagboek met slot kan een kind al zijn of haar verhalen kwijt. Het dagboek is voor hem of haar alleen omdat het met een slotje sluit.

- Blanco papier
- Afmetingen: 16,5 x 16,5 cm
- 96 pagina’s
- Dagboek met slot
€ 16,50

In voorraad  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

Details

Dit voetbaldagboek met slot is een stoer jongensdagboek. Het boek voelt stevig aan, en gaat jaren mee. Met het slotje zorg je dat jouw gedachten voor altijd van jezelf blijven.

Dit voetbaldagboek met slot is een stoer jongensdagboek. Het boek voelt stevig aan, en gaat jaren mee. Met het slotje zorg je dat jouw gedachten voor altijd van jezelf blijven.

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Goldbuch vierde in 2007 haar 100-jarig jubileum, waarbij zij terugblikte op een rijke geschiedenis. Deze is gebouwd op familietradities, innovatief denken en moedig onderscheiden. Daardoor is het familiebedrijf wat het vandaag de dag is: een hooggeacht handelspartner met uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. De producten van Goldbuch worden gedeeltelijk ook met de hand gemaakt, en dat wordt gedaan door werknemers in Bamberg, de thuishaven van het bedrijf. Hierdoor worden er ook sociale werkplekken gecreëerd. Goldbuch maakt de mooiste dagboeken en adresboeken, en raakt er zelf altijd door geïnspireerd om weer nieuwe mooie dingen te ontwerpen.

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Klantenreviews

Prima Review door Natasha
Waarde
Kwaliteit
Prijs
Een prima dagboek. Was alleen niet duidelijk uit de omschrijving dat de pagina's zonder lijntjes zijn. Dat is jammer voor een kinderdagboek. (Geplaatst op 31-12-2014)
Perfect Review door Kim
Kwaliteit
Prijs
Waarde
Mijn zoon van 7 jaar vindt het een geweldig dagboek. (Geplaatst op 01-12-2014)
Leuk voor jongens Review door Sylvia
Kwaliteit
Prijs
Waarde
Zoveel is er niet voor jongens, en wat is er nou leuker dan voetballen? (Geplaatst op 29-10-2014)
Zeer sympathiek bedrijf! Review door Ellen
Waarde
Kwaliteit
Prijs
Zeer sympathiek bedrijf ! (Geplaatst op 02-07-2014)
stoer jongens dagboek Review door missi1977
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Erg leuk dagboek speciaal voor jongens.
Onze zoon van 7 was er dan ook erg blij mee.
enig minpuntje vind ik dat de blaadjes blanco zijn, tussen de lijntjes schrijven is voor de kinderen net weer wat makkelijker. Maar waarschijnlijk is dat altijd bij dagboeken.
Snelle levering. (Geplaatst op 30-06-2014)
Heel leuk voor jongens! Review door Moeder van twee jongens
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Lang gezocht naar een jongens dagboek met een degelijk slotje (wat dat willen ze). Nergens kon ik ze vinden. Overal meisjes dagboeken. Raar, want er zijn genoeg jongens die een dagboek willen. Deze vonden onze jongens hartstikke leuk (5 en 7 jaar) en ze houden niet eens van voetbal :-). Ze schrijven er nu al een paar weken elke dag in, dus dat gaat lekker. (Geplaatst op 20-06-2014)
leuk dagboek Review door kim
Prijs
Waarde
Kwaliteit
eindelijk een jongensdagboek! die hebben ze bijna nergens (Geplaatst op 17-01-2014)
Leuk dagboek Review door Trudy
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Mijn zoon van 8 jaar is helemaal blij met zijn voetbaldagboek. Het dagboek ziet er leuk uit en het slotje werkt prima. Al zijn geheimen zijn veilig hierin :). (Geplaatst op 09-12-2013)
blij dat ik dit product heb gevonden Review door Elise
Waarde
Kwaliteit
Prijs
Al maanden zocht ik naar een dagboek voor mijn zoon (9). Het moest er natuurlijk niet zo een zijn met roze hartjes, maar wel een met een slot. Wat een vondst, hij is ook nog een voetbal fanaat! (Geplaatst op 09-12-2013)
mooi dagboek Review door samach
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Mooi, vrolijk dagboek met slot (Geplaatst op 03-08-2013)
erg tevreden Review door Linda
Waarde
Kwaliteit
Prijs
snelle levering, net zo mooi als op het plaatje. (Geplaatst op 19-05-2013)
Schrijf je eigen review

Review voor: Voetbal Dagboek Met Slot Blanco

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde