typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Rotring Artpen Kalligrafie Vulling Zwart

Bestel deze inkt navullingen voor jouw Rotring Art pen of Rotring kalligrafeerset. Je vindt in dit doosje 6 inkcartridges (vullingen) met zwarte kleur. Ze zijn eenvoudig te gebruiken door de oude vulling uit je Art pen te draaien en deze nieuwe erin te 'klikken'. Zo schrijf je weer ruime tijd verder met jouw Rotring pen!

- Rotring inkt vullingen voor Art pen
- 6 vullingen in 1 doosje
- In de kleur: zwart
- Gemakkelijk te monteren in de kalligrafiepen
€ 3,25

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Rotring Kalligrafie / Vulpen vulling Zwart

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Rotring is een merk dat vooral bekent is om zijn materialen voor technisch tekenen. Het merk baseert zich op het Bauhaus denkgoed, dat goed design beschrijft als minimalistisch en simplistisch. Dit zie je terug in alle artikelen van Rotring die Schrijfiwnkel.com aanbiedt: het zijn producten die erg prettig zijn in hun gebruik, ontzettend lang mee gaan en tegelijkertijd bijzonder zijn in hun eenvoud.

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Rotring Artpen Kalligrafie Vulling Zwart

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit