typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Piraten Dagboek Met Slot Blanco

Dit stoere piraten kinderdagboek prikkelt de fantasie van ieder kind dat gek is op piraten. Met grote blanco vellen kan er met genoeg ruimte vrij in geschreven en getekend worden. Het slotje maakt het natuurlijk extra spannend.

- Blanco papier
- Afmetingen: 16,5 x 16,5 cm
- 96 pagina’s
- Dagboek met slot
€ 16,50

In voorraad  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

Details

Wat een gaaf piratendagboek is dit: vol met speciale piratendetails is het een avontuur om in dit dagboek te schrijven! De kaft voelt stevig, en dit dagboek met slot gaat jaren mee.

Wat een gaaf piratendagboek is dit: vol met speciale piratendetails is het een avontuur om in dit dagboek te schrijven! De kaft voelt stevig, en dit dagboek met slot gaat jaren mee.

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Goldbuch vierde in 2007 haar 100-jarig jubileum, waarbij zij terugblikte op een rijke geschiedenis. Deze is gebouwd op familietradities, innovatief denken en moedig onderscheiden. Daardoor is het familiebedrijf wat het vandaag de dag is: een hooggeacht handelspartner met uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. De producten van Goldbuch worden gedeeltelijk ook met de hand gemaakt, en dat wordt gedaan door werknemers in Bamberg, de thuishaven van het bedrijf. Hierdoor worden er ook sociale werkplekken gecreëerd. Goldbuch maakt de mooiste dagboeken en adresboeken, en raakt er zelf altijd door geïnspireerd om weer nieuwe mooie dingen te ontwerpen.

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Klantenreviews

Mooi boek Review door Thijs
Waarde
Kwaliteit
Prijs
Mooi boek, goede kwaliteit. Wel relatief prijzig (Geplaatst op 20-04-2015)
Voor stoere jongens is dit dagboek zeker een aanrader! Review door Agnetha
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Mijn zoon was zeer blij met het dagboek.
Hij was onder de indruk, want het had een 'gouden' slotje. ;-)
De kaft vond hij zeer mooi en leuk.
Het is een compact, mooi dagboek met inderdaad een mooie, stevige kaft. (Geplaatst op 24-03-2015)
prima! Review door Mariska
Prijs
Waarde
Kwaliteit
alles piekfijn in orde! (Geplaatst op 24-10-2014)
Schrijf je eigen review

Review voor: Piraten Dagboek Met Slot Blanco

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde