typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Piens Planner / Familie Agenda 2017

Met de familie agenda "Piens Planner" organiseer je het leven van je hele gezin! Verspreid over elke 2 pagina's vind je een week weergeven in verticale kolommen. Op welke horizontale rij kun je de activiteiten van elk van jullie gezinsleden plaatsen. Met de handige flap met namen houd je zo het hele jaar door overzicht!

- Familie agenda voor 6 familieleden
- Met tussenliggende notitiepagina's
- Met tussenliggende opbergvakjes
- Afmetingen: 18 x 23 cm
€ 15,95

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Piens Planner / Familie Agenda 2017

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Piens planner is ontwikkelt door Pien van Lambaart, coach en organiser die graag het leven van gezinnen een stuk gemakkelijker wilde maken met deze lederlook familie agenda!

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw schrijfproduct gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Piens Planner / Familie Agenda 2017

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit