Parker vulpen

Een Parker vulpen is een prachtige pen om mee te schrijven. De penpunt is een belangrijk onderdeel van Parker vulpennen: deze is ontzettend sterk en gemaakt om over het papier te glijden. De inkt vloeit zachtjes en een Parker vulpen zal nooit lekken. 

Parker Sonnet vulpen

De Parker Sonnet vulpen is een bijzondere design pen. De Sonnet serie vulpennen van Parker hebben een 18 karaats penpunt en verchroomde afwerkingen. Zoals de pijlpunt clip die iedereen wel kent: deze is verchroomd, wat de Sonnet vulpen een elegante uitstraling geeft. In de Sonnet serie vulpennen, vind je bij Schrijfwinkel.com deParker Vulpen Sonnet Laque Deep Black CT en de Parker Vulpen Sonnet Stainless Steel CT

Parker IM vulpen

Wanneer je een Parker vulpen wilt kopen, kun je ook kijken naar de Parker I.M. serie vulpennen. De Parker IM is een wat meer goedkope Parker vulpen serie, die toch de allure en uitstraling van een Parker pen heeft. Ook de Parker IM vulpen heeft een 18 karaats penpunt en is de pen afgewerkt met een Parker clip. Bij Schrijfwinkel.com vind je in deze serie de Parker IM Brushed Metal GT met geborsteld staal en gouden elementen. 

Parker vulpen graveren

Wanneer je een Parker vulpen wilt graveren, dan doen wij dit graag voor jou. Een Parkerpen is natuurlijk een prachtig cadeau voor een verjaardag, of een geschenk voor een speciale gelegenheid. Zoals een afstuderen. Of om cadeau te geven aan de getuigen op jullie bruiloft, nadat ze ermee getekend hebben. Daarom kun je de door jouw uitgezochte Parker vulpen graveren bij ons. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice

Parker vulpen vullingen

De Parker vulpennen vul je allemaal na met dezelfde vullingsoort: de Parker Quink. Het enige dat je nog hoeft te doen, is de kleur te kiezen. Daarvoor hebben we de zwarte, de blauwe en de blauw-zwarte Parker Quink vulling. 

Bezig met laden...