typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Parker Inktpatroon Quink Ink

Schrijf met een gerust hart verder met jouw Parker vulpen met deze Parker Quink Ink inkt voor vulpennen. Parker garandeert met zijn inkt een lekvrije pen. De inktpatronen ontvang je per 5 in één pakje: zo kun je weer een tijdje vooruit.

- Verkrijgbaar in blauw, zwart en blauw-zwart
- Lekvrije pen
- Geschikt voor alle Parker vulpennen

€ 3,50 € 2,50

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Parker Inktpatroon Quink Ink

Details

Met een Parker inktpatroon Quink Ink hervul je je Parker vulpen. In een doosje zitten 5 vullingen: zo kun je weer een hele tijd vooruit.

Met een Parker inktpatroon Quink Ink hervul je je Parker vulpen. In een doosje zitten 5 vullingen: zo kun je weer een hele tijd vooruit.

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Parker is al in het jaar 1888 opgericht door George Safford Parker, die graag niet-lekkende pennen wilde maken. Dat lukte hem en de volgende jaren van zijn leven bleef hij ontwikkelen, steeds aanpassend aan de wensen van schrijvers, studenten en andere klanten. In 1954 werd de bekende Parker Jotter gemaakt: een groot succes tot op de dag van vandaag. Met innovatie, ruim 100 jaar aan opgebouwde expertise en vakmanschap maakt Parker nog steeds vulpennen, balpennen en (vul)potloden met grote liefde voor design en kwaliteit. 

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw schrijfproduct gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Parker Inktpatroon Quink Ink

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit