typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Paperblanks Paarden Dagboek Maroccan Mares Midi Gelinieerd

Het Paperblanks notitieboek Maroccan Mares is een echt kunstwerk. De paarden op dit notitieboek lijken haast van de kaft af te galopperen. Schrijf al je gedachten in dit gelinieerde notitieboek van ongeveer A5 formaat.

- 160 pagina’s gelinieerd papier: zuurvrij en duurzaam
- Afmetingen: 13 x 18 cm
- Bladwijzer & opbergvakje achterin
- Magnetische sluiting
- Harde kaft
€ 19,50

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

Details

Met dit paarden dagboek of notitieboek heb je jouw lievelingsdieren altijd dichtbij. Een prachtig kunstwerk is deze kaft van Laurel Burch. Op de 160 gelinieerde pagina's kun je lang van je af schrijven zonder dat het boek ooit vol lijkt te worden. Met zijn handige formaat neem je het notitieboek overal mee naartoe.
Met dit paarden dagboek of notitieboek heb je jouw lievelingsdieren altijd dichtbij. Een prachtig kunstwerk is deze kaft van Laurel Burch. Op de 160 gelinieerde pagina's kun je lang van je af schrijven zonder dat het boek ooit vol lijkt te worden. Met zijn handige formaat neem je het notitieboek overal mee naartoe.

 

Paperblanks is een organisatie die bewustzijn hoog in het vaandel heeft staan. Allereerst probeert Paperblanks zeer bewust haar boeken samen te stellen: ieder detail doet ertoe en krijgt de volledige aandacht. Deze aandacht geldt niet alleen voor de onderdelen van de boeken, maar ook voor de mensen die de boeken bewerken en samenstellen. Paperblanks vindt het belangrijk dat innovatieve ontwerpen, subtiel handwerk en het bewust maken van de boeken samenkomen. Het merk maakt dagboeken en notitieboeken van kwaliteit die iedereen graag zou willen gebruiken. Of ze nu gebruikt worden om ideeën, verhalen, gedachten, gedichten of andere uitingen vast te leggen: de dagboeken en notitieboeken die verbeelding en kunst laten samenkomen, inspireren altijd tot een unieke schrijfervaring. 

Paperblanks gelooft dat boeken een kritieke rol spelen in de kunst en de voortdurende praktijk van schrijven zelf. Daarom is Paperblanks volledig toegewijd om een verantwoordelijk wereldburger te zijn. Het merk maakt chloorvrij en duurzaam papier en 100% gerecycled karton. 

Paperblanks boeken zijn een ware ervaring om in te schrijven en vast te houden. Ieder boek heeft een reliëf en unieke details, waardoor alleen het vasthouden en bekijken van deze boeken je ideeën al prikkelt.

 

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

 

Schrijf je eigen review

Review voor: Paperblanks Paarden Dagboek Maroccan Mares Midi Gelinieerd

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit