Paperblanks Agenda 2015 Foiled Midi Weekagenda

Paperblanks Agenda 2015 Foiled Midi Weekagenda

€ 19,50
Schrijf in 2015 in de meest gekozen Paperblanks agenda en organiseer jouw leven terwijl je altijd een prachtige agenda in je handen hebt! Deze weekagenda heeft ruimte voor notities in iedere week, is voorzien van weeknummers, heeft een opbergvakje achterin waarin je bijvoorbeeld bonnetjes kunt opbergen, en met de 2 leeslinten kun je aangeven in welke week je nu bent. Organiseer jouw jaar met deze leuke agenda!

- Zuurvrij en duurzaam papier
- Afmetingen: 13 x 18 cm
- 2 leeslinten & opbergvakje achterin
- Harde kaft
  • Beschikbaarheid Niet in voorraad
Beschrijving
De old leather serie van Paperblanks, waarbinnen deze foiled agenda ook valt, is een plezier voor het oog. De boeken zijn gemaakt in een Renaissance-boekbind stijl. In deze tijd werden de boeken gemaakt van Marokkaans leer en handbewerkt met gouden ornamenten aan de zijkant. Dat zie je terugkomen op deze Foiled agenda waarin je ongetwijfeld veel schrijfplezier zult hebben met zo'n mooie omslag, én het fijne schrijfpapier van Paperblanks aan de binnenkant.
Reviews

Klantenreviews

Prijs
Waarde
Kwaliteit
Een prachtige agenda met een mooie omslag en overzichtelijke weekindeling. Voor iedereen die liever schrijft dan typt in een elektronische agenda, een aanrader!
Review by Daphne (Geplaatst op 06-01-2015)

Schrijf je eigen review

You're reviewing: Paperblanks Agenda 2015 Foiled Midi Weekagenda

Bezig met laden...