Moleskine

Met een Moleskine notitieboek kun je bij elke gelegenheid voor de dag komen: of je er nu in schrijft tijdens vergaderingen op je werk, of dat je het opschrijfboek meeneemt tijdens je reizen. Het is een eeuwenoud design en het blijft het notitieboek waar we vaak het eerst aan denken wanneer ze aan een design notitieboek denken. Naast de welbekende notitieboeken, kun je bij Schrijfwinkel.com ook Moleskine agenda's, een Moleskine schetsboek en Moleskine schriften (de cahiers) vinden.

Hard cover en soft cover Moleskines

De Moleskine notebooks zijn bekend om hun verschillende kaften. Je kunt kiezen tussen hardcovers en softcovers: het is net wat jouw voorkeur is. Met een softcover heb je een flexibel notitieboek, waardoor het bijvoorbeeld makkelijk meebuigt in je tas. Een notitieboek met een versterkte kaft is juist bijvoorbeeld handig als je veel onderweg schrijft en het notitieboek bijvoorbeeld niet teveel moet ombuigen wanneer je jouw been als schrijftafel gebruikt!

Moleskine papier

Als je een Moleskine wilt kopen, kun je tussen verschillende soorten papier kiezen. Allereerst natuurlijk een gelinieerde Moleskine, maar ook een blanco Moleskine. Die laatste komt goed van pas als je designer bent of graag tekent. Ook kun je bij Schrijfwinkel.com terecht voor een Moleskine met ruitjes. Dit is juist weer handig voor architecten of andere technische tekenaars.

A4, A5 of A6 Moleskines

Alle Moleskines zijn in alle verschillende formaten te vinden. De A6 formaten worden ook wel pocket formaat genoemd. In de A5 categorie vind je de meeste Moleskines. De A4 Moleskine notebooks zijn de Folio's.

Bezig met laden...