Leuchtturm1917

Wat de notitieboeken van Leuchtturm1917 zo uniek maakt, is dat ze van buiten best veel lijken op een Moleskine, maar zodra je ze open doet zie je direct alle verschillen. En die zitten inderdaad in de details, zoals Leuchtturm1917 ook vertelt in haar slogan.

Leuchtturm vs Moleskine

Het papier waarop je schrijft, verschilt naar onze mening best veel van Moleskine schrijfpapier: het is steviger, en kan beter tegen inkt. Dit betekent dat het amper doordrukt wanneer je bijvoorbeeld met een vulpen schrijft, waar dat met Moleskine papier nog wel eens wil gebeuren. Het verschil tussen Leuchtturm1917 en Moleskine wordt nog meer duidelijk wanneer je het opbergvakje aan de achterkant van het boek opendoet: hier vind je labels (stickers) die je op de voorkant en rug van het notitieboek kunt plakken, waardoor je van buiten meteen ziet waar het boek over gaat. Of je plakt ze op je notitieboek wanneer het vol is, zodat je het overzichtelijk kunt archiveren in je kast. En laten we niet de bladzijdenummers en de bijbehorende inhoudsopgave vergeten! Hiermee kun je bijhouden waar in het boek je ongeveer over wat schrijft, zodat je later wat gemakkelijker terug kunt vinden.

Leuchtturm1917 kopen

Waar je tussen kunt kiezen wanneer je een Leuchtturm1917 wilt gaan kopen, zijn verschillende aspecten. Allereerst is er het besluit: wil je graag een Leuchtturm1917 agenda, of juist een Leuchtturm notitieboek? De agenda's zijn er zowel in A4, A5 en A6 formaat. De notitieboeken van Leuchtturm zijn juist A5 formaat: dit geeft je veel ruimte om te schrijven op de pagina's, terwijl het schrijfboek toch gemakkelijk meegaat in je tas onderweg. Deze notitieboeken zijn gelinieerd en hebben een harde kaft.

Bezig met laden...