typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Navulbaar Linnen Notitieboek Zandkleur

Wat een mooi notitieboek is dit! Het zachte linnen van de kaft, de warme zandkleur, het omslagkoord en het feit dat je dit notitieboek kunt navullen en dat je er daardoor jaren en jaren mee kunt doen: dit is werkelijk een prachtig luxe notitieboek!

- Afmetingen kaft: 22 x 17 cm
- Zuurvrij gelinieerd of blanco papier
- Handgemaakt in Italië
- Navulbaar notitieboek
€ 69,95

In voorraad

  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

* Verplichte velden

€ 69,95


Navulbaar Linnen Notitieboek Zandkleur

Details

Dit stijlvolle notitieboek is een mooi en navulbaar opschrijfboek waar je jaren en jaren in kunt blijven schrijven. Het is handgemaakt in Italië en vormt zich steeds meer naar hoe jij het gebruikt!
Dit stijlvolle notitieboek is een mooi en navulbaar opschrijfboek waar je jaren en jaren in kunt blijven schrijven. Het is handgemaakt in Italië en vormt zich steeds meer naar hoe jij het gebruikt!

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Het artistiek Italiaanse merk wordt in Italië gemaakt, veelal met de hand. Alle producten van dit speciale merk hebben een unieke uitstraling en een uniek design: je herkent de kwaliteit direct!

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Klantenreviews

Mooi Review door I. Berendsen
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Het boek werd goed verpakt en snel geleverd door de Schrijfwinkel. Het notitieboek voelt stevig en nog wat stug, maar dat zal met de tijd (dat is nu al merkbaar) wel buigzamer worden. Het materiaal ruikt ook echt, ook die geur neemt al wat af. Het is erg handig dat dit schrijfboek navulbaar is: het is natuurlijk vrij prijzig en nu kan ik er jaren mee doen. Daar is het ook wel een omslag naar, van hele goede kwaliteit, dat merk je meteen. Ik vind het zelf een heel erg mooi notitieboek! (Geplaatst op 13-05-2016)
Schrijf je eigen review

Review voor: Navulbaar Linnen Notitieboek Zandkleur

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit