typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Moleskine Groot Notitieboek Gelinieerd Softcover

Dit softcover Moleskine notitieboek is een aanpassing op de klassieke hardover, en is perfect om mee te nemen zodat je altijd en overal kunt schrijven. Door de flexibele kaft met ronde hoeken is kan hij tegen een stootje onderweg.

- 192 pagina’s gelinieerd papier
- Afmetingen: 13 x 21 cm
- Bladwijzer lint & sluitelastiek
- Opbergvakje achterin
- Zachte kaft

€ 17,95 € 14,95

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

Details

Moleskine, de erfgenaam van de legendarische notitieboeken gebruikt door grote artiesten en denkers zoals Pablo Picasso, Vincent van Gogh, en Ernest Hemingway. Het papier is zuurvrij en net als bij de klassieke harde Moleskine boeken komt elk boekje met een elastiek voor de sluiting en een opbergvakje achterin.    

Moleskine, de erfgenaam van de legendarische notitieboeken gebruikt door grote artiesten en denkers zoals Pablo Picasso, Vincent van Gogh, en Ernest Hemingway. Het papier is zuurvrij en net als bij de klassieke harde Moleskine boeken komt elk boekje met een elastiek voor de sluiting en een opbergvakje achterin.    

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Het legendarische zwarte notitieboekje. Treed in de voetsporen van creatieve genieën zoals Van Gogh, Hemingway en Picasso en gebruik het kenmerkende zwarte ‘mollenhuid’ achtige boekje met roomwitte pagina’s voor al jouw gedachten, reizen of creaties. Moleskine gebruikers weten het al twee eeuwen: een Moleskine notitieboek is niet alleen een bundeling van alles wat jou inspireert om op te schrijven, maar is een bron van inspiratie op zichzelf.

Er is een Moleskine voor iedereen, of je nu wilt schrijven, tekenen, rekenen, verven of noteren: er is een Moleskine die precies voldoet aan jouw wensen. Er zijn honderden combinaties mogelijk door de verschillende groottes, de keus uit een harde of een zachte kaft, de verschillende kleuren, en de keus bij elke formaat uit gelinieerd, blanco of geruit. Naast de wereldberoemde notitieboeken zijn er ook handige adresboeken, agenda’s, schetsboeken en unieke reisgidsen waarvan je zelf de inhoud componeert.

Moleskine combineert een prachtige stijl en een klassieke uitstraling met groot gebruiksgemak. Elke Moleskine heeft een elastiek voor een goede bescherming en een touwtje dat dient als bladwijzer. De in Italië ontworpen Moleskines zijn tevens eenvoudig plat neer te leggen zodat over de hele breedte van het papier geschreven kan worden. Daarnaast hebben ze zuurvrij dik papier dat niet doordrukt en waarop je dus kunt blijven doorschrijven. 

 

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Moleskine Groot Notitieboek Gelinieerd Softcover

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit