Modena Leren Notitieboek Groot Chocoladebruin

Modena Leren Notitieboek Groot Chocoladebruin

€ 169,95
Dit Modena leren notitieboek is tot in perfectie volmaakt. De leermaker heeft prachtige details in het leer gewerkt; het boek gebonden met prachtig stevig, maar zacht, handgeschept papier. Het notitieboek is bijna zo groot als een A4 formaat, waardoor de bladzijden heerlijk groot zijn om vrij op te schrijven of tekenen.

- Blanco handgeschept papier
- Afmetingen kaft: 17 x 25 cm
- Zuurvrij papier
- Stevige maar soepele lederen kaft
- +
  • Beschikbaarheid In voorraad
Beschrijving
Het Modena notitieboek is met de grootste zorg en aandacht gemaakt. Het is de perfectie die zorgt dat de leermaker er meer dan een uur aan werkt om het leer van het notitieboek zo te krijgen zoals het hier nu is. Het handgeschepte papier voelt bijzonder zacht wanneer u het aanraakt, terwijl het een stevige ondergrond biedt om te schrijven of tekenen. Dit is een notitieboek voor wie alleen het beste van het beste in kwaliteit wenst!
Reviews

Klantenreviews

Prijs
Waarde
Kwaliteit
erg mooi, bevalt zeer goed. was even spannend zo'n duur boek, maar schrijfwinkel heeft z'n woord nageleefd en het is werkelijk bijzonder
Review by Jos (Geplaatst op 13-05-2016)
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Het is prachtig. Ik gebruik het als gastenboek in onze bed & breakfast en elke keer weer hoor ik van onze gasten hoe speciaal ze dit boek vinden om hun verhaal in te schrijven. Het is de prijs helemaal waard!
Review by Lieke (Geplaatst op 13-05-2016)
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Een schrijfboek uit duizenden. De kwaliteit van dit boek: de kaft het koord het papier, als het 200 euro had gekost, had ik het nog willen kopen
Review by Eduard (Geplaatst op 22-09-2015)

Schrijf je eigen review

You're reviewing: Modena Leren Notitieboek Groot Chocoladebruin

Bezig met laden...