typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Luxe Leren A4 Schrijfmap Delphi Handgemaakt

Deze schrijfmap hebben we speciaal uitgekozen voor als je naar een luxe lederen schrijfmap zoekt, maar juist niet zo'n klassieke maar eerder een stoerdere of ruigere map wilt. De Delphi schrijfmap is met de hand gemaakt en het leer is bewerkt met 100% natuurlijke producten. In deze schrijfmap past een A4 schrijfblok.

- Schrijfmap met rits
- Afmetingen: 26 x 33,5 x 2,5 cm
- Insteekvak aan de buitenkant voor bijv. iPad
- 1 penloop, 8 kaartvakken en 1 venstervak
€ 149,95

In voorraad  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Luxe Leren Schrijfmap Delphi Handgemaakt
De makers van dit ledermerk werken in Duitsland en India. Zij vormen een organisatie die zich volledig inzet voor mens en milieu. Er is een nauwe samenwerking tussen de teams in Duitsland en in India. Zij maken zich hard voor vele standpunten, zoals: alleen werken met natuurlijke producten, geen kinderarbeid, geen sociale uitbuiting van medewerkers, schoolgeld voor kinderen van medewerkers in India en productie zonder schadelijke stoffen. Wij van Schrijfwinkel.com hechten absolute waarde aan deze gedragingen en wij bieden daarom met veel plezier de mooie en eerlijke leren producten aan die voortkomen uit deze samenwerking. Het leer dat gebruikt wordt om deze mooie producten te maken, is van de beste kwaliteit - en dat zie en voel je meteen wanneer je deze producten in handen hebt. De producten van dit merk laten zien dat zorg voor elkaar en voor de wereld samen kunnen gaan met prachtige lifestyle objecten!

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Luxe Leren A4 Schrijfmap Delphi Handgemaakt

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde