Leuchtturm1917 Medium Notitieboek Gelinieerd Azuurblauw

Leuchtturm1917 Medium Notitieboek Gelinieerd Azuurblauw

€ 22,50

€ 19,95

Schrijf lekker weg in dit mooie azuurblauwe notitieboek van Leuchtturm1917: met zuurvrij papier, pagina's die je handig kunt uitscheuren, een inhoudsopgave, pagina nummering en een opbergvakje achterin. Boordevol handige details dus!

- Afmetingen: 14,5 x 21,0 cm
- 249 genummerde pagina’s: vulpenbestendig & zuurvrij
- Inhoudsopgave & 8 uitscheurbare pagina's
- Opbergvakje achterin en bladwijzer lint
- Labelstickers voor de voorkant en rug
  • Beschikbaarheid Niet in voorraad
Beschrijving

Dit medium notitieboek van Leuchtturm komt overeen met A5 (14,5 x 21 cm). Achter in het notitieboek bevindt zich een vakje dat handig is om bijvoorbeeld visitekaartjes of andere kleine papierwaren in te bewaren. Bij oplevering bevinden zich daarin ook de labels die op de voorkant en de rug geplakt kunnen worden om het notitieboek nóg meer te personaliseren of om het te categoriseren. De hoeveelheid pagina’s en het formaat van het boek maken het tot een geweldig boek waar je lang mee doet en waar je genoeg ruimte hebt om al je ideeën en gedachten in op te schrijven.

De kaften van de Leuchtturm1917 notitieboeken hebben schitterende kleuren: er is altijd wel een kleur die je inspireert. Waar Leuchtturm ook geweldig voor werkt is het werken met verschillende kleuren bij verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld dit lavendelkleurige notitieboek voor je gedachten onderweg, en een cognac gekleurd boek voor je studie of zakelijke notities. Zo werk je geordend (daar helpt de inhoudsopgave natuurlijk feilloos bij) en kun je je boeken perfect archiveren!

Reviews

Schrijf je eigen review

You're reviewing: Leuchtturm1917 Medium Notitieboek Gelinieerd Azuurblauw

Bezig met laden...