typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Leren Pennenetui Fulda Bruin Driehoekig

In dit stoere pennenetui van leder kun je veel pennen en ander schrijfgerei kwijt! Het leer is stevig maar toch ook buigzaam en het is op een prachtige wijze gevlochten. Aan de bovenkant sluit dit penetui af met een solide rits: met dit etui kun je jaren en jaren vooruit!

- Leren pennenetui
- Cognackleur
- Gevlochten leer
- Met solide rits
- Afmetingen: 20 x 6,5 x 8 cm
€ 29,95

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Leren Pennenetui Fulda Bruin Driehoekig

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

De design producten van dit Duitse merk worden ontworpen in Duitsland en gemaakt in India. De leren producten zijn in een partnerbedrijf gemaakt, waar de arbeidsomstandigheden naar onze standaarden gewaarborgd zijn. Met de verkoop van deze leren producten wordt de vereniging Care & Fair wordt gesteund, die kinderarbeid in Zuid-Oost Azië probeert uit te roeien door middel van onder meer educatie. Het leer zelf komt uit India, Egypte, Spanje en Argentinië. Dit verklaart de diversiteit van het leer en de kleuren die beschikbaar zijn. Dit is een prachtig merk dat bijzondere producten maakt en ook nog iets moois voor de wereld doet!

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Leren Pennenetui Fulda Bruin Driehoekig

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit